Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galadriel77

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
galadriel77 2010.12.08 14:56:41
@Káposztakukac: adj címet telefonszámot, plusz pénzért én is megyek melózni. sajna ez az én munkahelyemen nem divat, de azt elvárják hétvégén, hogy -8 (még most) fokba, takarísd ki a grill autót este 10-kor, mert másnap reggel megint kezdeni kell 7 körül. nem hogy műszakpótlék, de még a hideg elleni védelem - munkaruházat, forró tea- sincsen meg. éve gürizek a cégnél. Jelentem: minimálbér.
Következmény: -többször válságba került a házasságom,
-nyáron hőgutát kaptam
-volt egy vetélésem (emelés, cipekedés,túlhajszoltság)
-a kisfiam meg csak fényképen lát néha
-jah, arról nem is beszélve, hogy most olyan vírust kaptam el, mondanom sem kell ... nagyon rosszul vagyok 1 hete
Nos ... ki akar nekem fizetni műszakpótlékot? Vagy jobbat mondok. Szervezzetek nekem segély koncertet a műszakpótlék miatt :D
Megbízott a 13 ezer 500 forintos széfben Egy Rendszeres Olvasónk, és hogy, hogy nem, megbánta. A széf ugyanis bármivel kinyitható, ami ki is derült a gyakorlatban. Betörés hajtás után. Több mint egy évvel ezelőtt vásároltam egy értékszéfet, ezt:…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Norbert levele egészen közszolgálati: a Digi Kft. nevében hívták fel azzal, hogy időpontot kérnek hangolás céljából, ám hamar kiderült, hogy a telefonálók nem a Digi alkalmazottai voltak. Mivel szerelők csak akkor érkeznek, ha az ügyfél hívja őket, valószínű hogy csalók…..