Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekerlac

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010.02.10. 8:40, Róma...Rómában könnyen megtaláltam a végcélt a G4-eskaput, közben mozgó járda, shopping, még egy útlevél ellenőrzés . Reggeliztem, közben próbáltam hívni többieket, de még nem voltak bekapcsolva, majd letelepedtem a G4-es kapu elé a többi várakozó utas…..
Kedves Klubtársaim!   Sokadszor állok neki ennek a bejegyzésnek, de soha nem sikerül úgy, ahogy azt én akarom, ezért most csak a lényegre törekszem. Eligazolok. Nehezen hagylak el benneteket, mert jó volt itt. Köszönöm Nektek ezt a két évet, ami a legszebb időszak…..
BUÉK mindenkinek! Boldog, sikeres és evezett kilométerekben gazdag évet kívánok mindenkinek! Tegnap megtörtént az év elbúcsúztatása, illetve köszöntöttük az új évtizedet – ki így, ki úgy. Nem is tudom, mikor volt utoljára szilveszteri buli lent a klubban – talán…..
Kedves olvasó – klubtárs. Lassan elérkezik a blog indításának 2. évfordulója. Közhellyel élve, sok minden történt ebben a két évben. Az első bejegyzés, egy novemberi koradélután született a Budapest-Esztergom vasútvonalon, és az aznapi Lágymányosi-öbölbeli…..