Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Férfibűvölő

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
Tegye fel a kezét az a fiú, aki nem volt szerelmes a 90-es években! Bátortalan bénázásainkat egy életre megjegyeztük. Az okosabbja talán tanult belőle – bár van olyan, akinek ez azóta sem sikerült – és a következő tornatermi buliról már nem szemlesütve ment haza.…..
A Comme des Garcon az egyedi megoldásairól híres. Itt is szerepelt már egy-két fura darab tőlük. Mint például ez a főpincérruha, vagy ez a két kísérlet női blúzra, vagy ez a rongyruha. Amiket ma találtam, bár hideg időkre valóak, mégis tesznek róla, hogy a szélnek azért…..
Férfiak titka 2009.10.15 13:20:00
Van a férfiaknak egy Titkuk, amit ha mi nők megtudunk, akkor tízszer nagyobb esélyünk van arra, hogy a férfi hosszútávon is érdeklődjön utánunk. A férfiak idegen világot jelentenek számodra? "Minden pasi egy szemét bunkó, aki csak azt akarja." Miért van…..
Férfibűvölő 2009.10.14 13:58:00
Tényleg mindent megteszel, hogy a lehető legjobb társa, partnere, és barátnője legyél a párodnak? Itt az ideje, hogy megismerd a leghatásosabb módszert, amivel egy életre magadba bolodíthatod a pasid! Válj Te a legizgatóbb szeretővé! Mert ugyan a jó szex önmagában…..