Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frog

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Én meg egyszer csókolóztam, mondta a fiú, majd kiakadt. Sziasztok! Én egy érdekes szerelmi történetet szeretnék megosztani, aminek a kezdetében és végében is voltak hasonlóan fura dolgok. De ne fussunk előre. A történet 2007 telén kezdődött. Ekkor én épp utolsó éves…..
frog 2009.05.03 17:15:36
@Muha: Nem szokásom privát lebaszós emaileket osztogatni.
A fentit tapasztalatból írtam. Lány vagyok, de amatőr nem.
frog 2009.05.03 17:22:42
@Muha: Nem szokásom privát lebaszós emaileket osztogatni.
A fentit tapasztalatból írtam. Lány vagyok, de amatőr nem.
A nagyszájú csávó szeret hősködni: Én megverek bárkit! Nekem jöhet akármilyen kétajtós szekrény! Ha tízen jönnek rám, akkor sem tudnak megverni! Fél kézzel kiütöm! A kép innenKedves Szakítósok!A múltkor már küldtem nektek egy sztorit,  és a hozzá kapcsolódó…..
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..