Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Preston Northend

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Goalissimo Koeman vs. Orbán 2009.11.15 23:53:00
A magyar válogatott szövetségi kapitánya félti állását, derült ki egy holland lapnak, a Het Laatste Nieuws-nak, adott nyilatkozatából!Ebből kiderül, úgy érzi, hogy a magyar parlamenti választások elsőszámú esélyese, Orbán Viktor kormányra lépése után megszabadul…..
Elkeseredtem a vereség láttán, de nem a vereség fájt, hanem a mikéntje, így osztályoztam a játékosokat kommentár nélkül:Király 6Bodnár 4Vanczák 5Juhász 6Halmosi 5Tóth 4Sándor 4Buzsáky 4Dzsudzsák 4Rudolf 4Torghelle 4Cserék: Fülöp 5Priskin 5Bodor 4Horváth 4Tőzsér 4Vadócz…..
Preston Northend 2009.11.15 12:03:43
Hát Goalissimo, valóban ez no komment kategóriás teljesítmény volt.
Ennek ellenére továbbra is én a kapitány nyakába varrnám ezt a vereséget, barátságos mérkőzés ide vagy oda. Mennie kell, ez nem kérdés. És számomra az sem, hogy Várhidit nem kellett volna elküldeni... Ő legalább ért hozzá, csak sajnos őt nagyon kikezdték annak idején. Emlékszem a Sport TV egyik beszélgetős műsorában milyen keményen nekimentek a mellette ülők, nem nagyon tudta magát megvédeni és már látszott hogy ez így nem fog sokáig tartani már.
És itt van egy az U-21 kérdés is... Hát nem tudom... Az kétségtelen, hogy ez az utóbbi évtizedek legtehetségesebb, legtöbbre hivatott generációja. És talán jó lenne betenni 4-5 vagy akár még több játékost is a nagyok közé, én szivesen látnám őket, de: nagyon nagy kár lenne szétszedni azt a csapatot, végig kellene csinálni velük az olimpiát, aztán London után akár már egy az egyben ők alkothatnák a nagycsapatot ("a Nagycsapatot"). De ne szedjük szét őket, maradjanak együtt!! Ezzel együtt be-be lehetne rakni a legjobbakat egy-egy meccsre.
Az is igaz, ez a generáció annyira kivételes, itt nem csak 11 tehetséges játékos van, annál sokkal több! Egervári kis túlzással olyan helyzetben van mint a mindenkori brazil kapitány, tök mindegy kit tesz 20, 50 vagy akár 100 játékos közül, ők ugyanúgy erősek lesznek. Talán tudnák nélkülözni Némethet, Komant (aki remélem minél előbb otthagyja Olaszországot) vagy Gulácsit, de nekik azért Londonba el kell még menniük, ez jár nekik!!
Goalissimo Megcsaptuk a kékeket! 2009.11.13 23:45:10
U21-es EB selejtezőn legyőztük az olasz válogatottat! Sokan az U20-as vébén 3:2-re megnyert mérkőzés visszavágóját látták a mai bajuszakasztásban. Az Egyiptomban résztvevő válogatottból ma nyolcan voltak ott a kezdőben, kiegészülve Kádárral, Elekkel, Lázárral és Vargával.…..
Szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzés. Pedig talán még az egyenlítés is meg lehetett volna a hazaiaknak.Saját szurkolóinak köszönheti a Fradi, hogy esélye sem volt az egalizálásra. Ott kezdődött a történet, hogy óriási védelmi hibák…..
A FIFA kisorsolta a világbajnoki pótselejtezők párosításait, amelyek izgalmas összecsapásoknak ígérkeznek! A párokat két, a világranglistán elfoglalt hely alapján beosztott, kalapból sorsolták!Íme a párharcok:Írország – FranciaországPortugália –…..
Ez az! Megszereztük a bronzérmet! Ízlelgessük ezt a mondatot! Magyarország a világ harmadik legjobb csapata. Nagyon régen vártunk egy ilyen sikerre!Ha valamely ország akármilyen sportágban megszerzi a bronzérmet, az elismerésre méltó teljesítmény. Na de a világ legnépszerűbb…..
Goalissimo Támadás a bronzért!!! 2009.10.16 08:24:00
Az U20-as vébén ma délután 17 órakor a magyar válogatott Costa Ricával találkozik a bronzért a vívott mérkőzés keretein belül. A csapat bioznyította, hogy jó úton jár, ennek megkoronázásaképpen meg kell szerezni azt a fránya bronzérmet. Ez az egész magyar landarúgás…..