Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peppermaster

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyékony Kenyér Soproni IPA 2017 2017.04.07 09:13:00
Épp ideje volt, hogy ők is tegyenek valamit értünk. A Folyékony Kenyér, a Főzdefeszt, az Élesztő és a kisüzemi sörfőzdék évek óta a saját szakállukra terjesztik az igét a jó sörről, amivel 8 év alatt földindulást okoztak, hiszen eljutottunk odáig, hogy 20 éve tartó…..
Peppermaster 2017.04.07 21:01:08
@axolotl77:

CBA-ban ma vettem.
A fővárosi önkormányzat választ adott a kerékagynak arra kérdésére, kinek a hibájából lett szellemképes a frissen átadott Duna-parti kerékpárút Budán a Lánchíd és az Erzsébet híd között: a kivitelező kanyargott a festőgéppel. A kerékpárút burkolati jelzéseit a…..
Peppermaster 2010.08.19 17:54:31
ExT azt hitte, hogy az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a kikapcsolást, miután délután háromkor kártyáról rendezte a T felé fennálló tartozását. Ötkor mégis lecsapott a bárd és mind a négy száma elhallgatott. Ő azt állítja, 15:14-kor megkapott banki sms-e van, a…..
f1 Alonso kiborult a Ferrarira 2010.06.08 10:41:00
"A kocsi Kína óta nem változott, leszámítva az F-csatornát, ami viszont nem hozta, amit vártunk tőle, csak elterelte a mérnökeink figyelmét" - nyilatkozta a spanyol a Marcának. "Bahreint leszámítva csak védekeztünk, sosem támadtunk. Remélem, Valenciában sokat javul…..
Hétfőn egy évvel meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését a Red Bull Racinggel Mark Webber. Az élcsapatoknál így már csak egy kérdés van: ki vezeti jövőre Fernando Alonso mellett a másik Ferrarit? A McLaren, a Mercedes, az RBR kettőse fix, Felipe Massának a szezon…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Peppermaster 2009.12.07 17:22:31
@Iustizmord:
Nem értem, itt volt erőszak vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetés? Mert csak akkor emberrablás...

"Aki mást személyi szabadságától erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel, illetve
védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva megfoszt, és szabadon bocsátását követelés teljesítésétől teszi
függővé"
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Peppermaster 2009.12.04 14:40:39
@toodark: Inkább vezetek 2 évig jogsi nélkül mint 1,5 éven keresztül guggoljak valahol és még a seggem is tágítsák...