Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttc

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...legalábbis Levélírónk így látja a jövőt, mert egyelőre stagnál a kapcsolatuk, pasija pedig sokat is tesz érte, hogy így is maradjon: vagy csavarog, vagy játszik a gépén. Csak a társadalmi elvárások miatt erőlteti a komolyabb kapcsolatot?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
  Régóta és sok helyről halljuk, hogy megéri termőföldbe fektetni a megtakarított pénzünket. Valóban, az elmúlt évtizedek tapasztalatai azt mutatják, hogy a termőföld hasonló, mint az arany, mindig, de különösen válságok idején megéri abban tartani a pénzünket. A föld persze nehezebben és szűkebb…..
Az olvasóink már kívülről fújják, hogy a jelenleg zajló koronavírus-járvány az elsők között vágta földhöz, sőt, nullázta le az élőzenét. A kötelező távolságtartás bevezetése mellett teljesen ellehetetlenültek a koncertek, fesztiválok, illetve minden olyan esemény, ahol sok ember gyűlik össze egy…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
ttc 2020.02.08 02:46:03
@Reactor: De van macska vagy kutya!
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..
A UPC 29-es körzetének előfizetői sorsa igen sanyarú, hiszen nem elég, hogy rémesen lassú az internet, még az ügyfélszolgálat sem látja a körzeten kívül az adatokat. A UPC ügyfélszolgálatán csak "fekete lyuknak" nevezett tájegység a Monortel 5 évvel ezelőtti beolvadása óta…..
ttc 2013.06.18 06:02:00
@Void Bunkoid:

"Már több, mint tízéves tapasztalat után rájöhettél volna, hogy az internetszolgáltatók első körben a LAKÓTELEPEKEN szoktak fejleszteni - egyszerűen azért, mert ott a legolcsóbb, és ott van egységnyi területen a legnagyobb előfizetősűrűség.

Legkésőbb, vagy egyáltalán nem szoktak fejleszteni a nagyon ritkán lakott/kertvárosi övezetekben (mert drága annyi kábelt kihuzigálni), de legeslegkésőbben bizony sajnos pont az ilyen évszázados épületes belvárosokban - egyszerűen azért, mert az ilyen helyeken lakók döntő többségben így néznek ki:
- akik meg tudnák fizetni, azok többnyire egyetemisták meg külföldi belvárosi loftlakó gyerekek, ők nagyon jól elvannak a mobilnetes/LTE-s ájpedjükkel, nem kell nekik madzagos net
- a lakosság jelentős része nem tudja megfizeti (a cigányok), vagy nem is _akarja_ megfizetni (a nagyon öregek, nyugdíjasok, akik már akkor is ott laktak, amikor még Horthy elvonult a fehér lovon az utcában, nekik már egyszerűen nem kell internet)
- valamint maradt egy nagyon kicsi kisebbség, aminek a része a posztíró, ők meg szopnak adsllel, és majd később úgyis kiköltöznek kertvárosba vagy vidékre, amikor már elegük van a gangon állandóan terjengő macskahúgyszagból, meg már családjuk van és necces elférni a szobakonyhás huszonöt négyzetméteren. "

Vagyis a lakótelepeken lakik a fizetőképes elit, a kertvárosokban és egyéb helyeken a a csóró néptömeg. Új értelmet nyert a panelproli kifejezés.:)))
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Hétfőn este a Magyar Rádió épületéhez vonultak a felsőoktatás átalakítása ellen tüntetők. A több ezres tömeg spontán módon, egy hangosbemondós felhívás nyomán indult el a Bródy Sándor utcába. Vajon hányan hallották egyáltalán a pontokat? Hallgat még bárki…..
ttc 2012.12.19 06:17:03
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
ttc 2012.11.16 19:54:09
@Önnek megyünk:

"De amúgy már 2 éve folyamatosan végünk van"

Gondolom, ez az életszínvonaladon is megmutatkozik. Nézz magadba(ra).:)
ttc 2012.11.16 19:55:38
@Önnek megyünk:

Ja, és ez semmit nem változtat a tényeken. Ennyi volt...
ttc 2012.11.16 20:04:07
@Önnek megyünk:

Szerintem itt fejezzük be.:)
Mindenki a fajtájával vegyüljön, vitatkozzon.
Jó éjt.
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
ttc 2012.10.21 19:49:56
@painkiller21:

Az én fajtámnak köszönhetitek, hogy még nem deglettetek éhen...
Az életem pedig rendben van, és rendben is lesz, bár már nagyon unom hogy a tetves prolik visszahúznak. Sokkal jobb lenne nélkületek.
ttc 2012.10.21 19:36:12
@A fidesz a betegek kiirtására készül:

Nem vagyok a drágád. Egyébként nem mondott róluk semmit sem, a mi köreinkben erről nem illik beszélni. Te ezt persze nem tudhatod, proli.:)
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
Hetek óta „sulykolják” belföldön és „pletykálják” külföldön, hogy bizony Magyarország a leggyengébb láncszem, kiszolgáltatott a pénzpiacoknak és a nemzetközi hangulatnak. Az unortodox gazdaságpolitika miatt pedig folyamatos bizonytalanságban leledzik az ország. A…..
ttc 2011.11.12 13:21:24
Semmiféle elképzelés nincs arról, mikorra és mi módon fogja visszafizetni hatalmas adósságait Debrecen városa. Vagy ha van elgondolás, terv, stratégia, azt nagyon titkolják a város vezetői. Cívishon 2011-es költségvetését tárgyalta a héten a város önkormányzata, s ahogy…..