Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispál Gergely

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszterről 2010-ben végeztem az ELTE pszichológia szakán. Jelenleg főállásban a Kapcsolat Lovasterápia Központban dolgozom pszichológusként, ahol ló mediálta felnőtt és gyermek terápiával és lovas tréninggel foglalkozom. Az egyetemi évek alatt számos önismereti-,…..
Ha úgy érzed, hogy életedben sokszor lyukadsz ki ugyanott, ahonnan elindultál Ha néha csak nehezen tudod elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy Ha párkapcsolatban, társaságban nehezedre esik bizalmat építeni Ha közelebb szeretnél kerülni családi gyökereidhez Ha egy igazi…..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Kispál Gergely 2010.03.20 01:18:45
@Vaandor: Ugyan valóban gyenge vagyok matekból, de egyik főszervezőnk pénzügyi elemző, ő mindig helyesen számolta a cetliket ;) Az őszi 8%-nál figyelembe kell venni, hogy az az egész VIII. kerületre szólt, a 11. OEVK-nak viszont jelentős része a klasszikus pesti szegénynegyed. Az itt élő emberek az átlagnál jóval kevesebb információhoz férnek hozzá, ezen kívül konkrét megélhetési gondokkal küzdenek, emiatt pedig sokkal alacsonyabb a részvételi szándékuk. A demokrácia errefelé sokak számára luxusnak tűnik sajnos... A gyakorlatban ez azt jelentette, hogy sokkal kevesebb cédulát hoztak be a leadóhelyekre, és sokkal többet kellett kézzel begyűjteni. Ez eleinte engem is meglepett, néhány Teleki téri standolás után viszont már értettem.
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
Kispál Gergely 2010.03.13 20:17:53
@Kamee: Ja, akkor félreértettük egymást. Ha két aláírás van egy cetlin (egy rendes meg egy a javítás mellett), és ezek láthatóan különböznek egymástól, akkor világos, hogy nem elfogadható. Én arra gondoltam, hogy a különböző cetliken lévő aláírásokat nem szabad összehasonlítani, a jegyző is erre utalt. A nagykőrösi választási bizottság meg -ha jól értesültem- azt kifogásolja, hogy Földi Áron cetlijein az aláírások "hasonlóak" és "olvashatatlanok". Na ez az, amit az én tudomásom szerint nem tehetne meg.
Kispál Gergely 2010.03.13 21:20:21
@Kamee: Erről nem hallottam részleteket, csak amit a barikad.hu tudott meg állítólag telefonon az óbudai választási bizottság jobbikos tagjától. Ezt meg ebben a formában nem tekinthetem hiteles forrásnak.
Kispál Gergely 2010.03.13 22:15:00
@Kamee: Az tény, hogy elutasították a nyilvántartásba vételt, ez az OVB honlapján is megjelenik. De hogy miért, azt egyelőre nem lehet tudni. A barikad.hu információja ez esetben azért nem tényező, mert a Jobbik hivatalos lapja, amely a jobbikos delegálttól tudott meg állítólag valamit telefonon.
8ker Az új polgármester 2009.11.22 20:37:00
Végre lezárult ez a hét, amikor a kampány hevében mindenki mindenkit vádolt, cáfolt, felszólított és teljesen úgy viselkedtek a politikusok, mint a nagypolitikában. Pedig előtte mindenki a helyi dolgokat tartotta fontosnak, aztán a célegyenesben rákapcsoltak.De vége! Végre vége,…..
8ker Fórum a Kolónián 2009.11.18 11:41:00
Nos, az élő közvetítés elmaradt, a technika ördöge (Linux) beleszólt. (A 8kerTv azért ott volt egy kis ideig, a kezdés előtt forgatott is - amint kész lesz, láthatjátok!) De nem is baj, hiszen nem volt semmi érdekfeszítő, ugyanis Kocsis Máté levelet küldött maga helyett, Takács…..