Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztyopika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A több éves online marketing tapasztalatom alatt sajnos nagyon sok webáruházat láttam tönkremenni, vagy csak éppen döcögni. Szeretném pontosan ezért megosztani ezeket a tapasztalatokat mindenkivel. Mik a legtipikusabb hibák és hogyan lehet kikerülni őket? Vagy ha nem is lehet…..
Fantasztikus hétvégét zártunk! Szombaton egész nap izgalmas témákkal találkozhattunk a Marketingtorta rendezvényen.Én a keresőmarketingről beszéltem és megmutattam, hogyan tudod egyedivé tenni webáruházad. Milyen eszközök állnak rendelkezésedre és hogyan írj szakmai blogot.A…..
Hogyan növelhetjük internetes eladásainkat egyszerű online szolgáltatások beépítésévelForrás: webtemplatemall.comAz internetes kereskedelem legfőbb vonzereje a gyorsaságában és kényelmes lebonyolításában rejlik. Ám mint minden kereskedelmi tevékenységnél, itt is számolni kell…..
Sztyopika 2009.10.14 19:46:08
Tisztelt László!

A minap kerestem kontaktlencsét a
www.drdio.hu weboldalon és ott találkoztam egy meglepő felirattal:

"Ne lepődjön meg, ha munkatársunk felajánlja segítségét élő chat-en."

És valóban rámköszöntek, megkérdezték miben segíthetnek.

Én erre mondom, hogy igazi ügyfélbarát megoldás. Gyorsan, hatékonyan tudtam választani a sok lencse közzül a nekem megfelelőt. Közben tájékoztattak, mit hol találok és hogyan jutok a megrendelt lencsémhez.

Zseniális találmány.

Üdv.:
Sztyopa