Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jhony

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani körben a legutóbbi változtatásokhoz készült el néhány hangolási lehetőség az adminfelületen.  A Megjelenítés fül alatt rögtön két új alfület is találhattok: Az ajánlott bejegyzések alatt tudjátok állítani, hogy hány bejegyzést ajánljon a rendszer a posztok alatt, illetve itt ki is…..
CrossFire CrossFire 2009.10.14 19:45:00
CrossFire (valamint a CrossFire X is a Spider asztali platformra való kibocsátását követően 2007.November 19-én) egy márkanév az ATI Technológiák több-GPU-s megoldására, amely versenyben áll a rivális nVidia által fejlesztett Scalable Link Interface, azaz SLI-vel. A technológia…..
CrossFire Története, Bírálatok 2009.10.14 19:44:00
A CrossFire először 2005. Szeptember 27-én vált elérhetővé a nyilvánosság számára..A rendszerhez szükséges egy CrossFire kompatibilis alaplap egy pár PCI Express (PCIe) grafikus kártyával, mely engedélyezhető mind hardver, mind szoftver által. Radeon x800, x850, x1800 és x1900…..
    * Az ATI a CrossFire architektúrával az Intel felé nyitott, így engedélyezve a CrossFire-t bizonyos Intel chipkészleteken, melyek két 16x PCI-E foglalattal büszkélkedhetnek. Az SLI viszont olyan alaplapot igényel ami SLI-vel minősített (általában nForce…..
    * Ha egy OpenGL játék nem rendelkezik CrossFire profillal, a Catalyst AI rendszer a Scissor módot fogja alapból beállítani, és ezáltal nincs mód egy sokkal megfelelőbb vagy gyorsabb módra való váltásra, mint például az AFR. Mindazonáltal az SLI megengedi a…..