Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desann

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük szépen kedves Valve, hogy figyelmeztetsz, hogy ez a redvás játék 24, azaz huszonnégy slotra van optimalizálva. Tudtuk eddig is. Csak vannak akik nem értik meg, se így, se úgy. Mods.me 37 slotos szervereivel akkor mi van? BÉKA!? ..
Desann 2010.08.28 16:54:16
@idontknow: Mint ahogy írtátok, a közösség 90%-a publáma, ők is olvassák a honlapot, ebből kifolyólag nem csak esportsról írok... És a helyzet az, hogy olyan sok mindenről nem is lehet. Amit értelmesebbnek találok, azt lefordítom, akadnak saját cikkek is. Sajnos én is csak ember vagyok, így több nemigen fér az időmbe. :) Pozitive-val kevesen vagyunk ketten, ezért is van hírezőfelvétel, de hát ott is számít a minőség, ugye... Meg a jelentkezők sem tolonganak. Az, hogy nincs belőle saját, tfhus felhívás, az meg más kérdés. Aki akarja, az megtalálja az oldal alján.

"teamfortress.hu-n sapkákról írnak cikkeket" --> ez a hivatalos blogon jelent meg, érdekelheti az embereket. Ezen túl nem hiszem, hogy bármikor lett volna kifejezetten "sapkás" hír. Pont. Ha meg említem is őket, akkor se éltetem őket...
Desann 2010.08.28 18:35:23
@DoM1N4ToR: Bocs, nem sértésnek szántam, de érthető, ha így jött le. Mégegyszer elnézést.
Jézusom mi ez a cím?! A kényszeredett magyarításoknak nem vagyok a híve, de idézni csak szó szerint vagy sehogy. Volt egy kis szabadidőm... És mit csináltam? Fragmoviet néztem, mert a pozitive kirakta. Én mazochista. Négy, az elmúlt héten megjelent alkotást szeretnék…..
Augusztus végén újra a mozikba küldik az Avatart, a korábbi hírekkel ellentétben nem 8, hanem 9 perccel hosszabb verziót láthatnak a nézők. James Cameron szó szerint azt mondta, hogy ezek nem olyan unalmas jelenetek lesznek, amelyekben azt láthatjuk, hogy az emberek ülnek a bázison az…..
Desann 2010.08.06 21:37:31
Üdítő színfolt a moviepalettán. Szóval elég rég volt, hogy említésre méltó videó született, amelyen TF2 frageket vonultatnak fel. Persze sokan adták a tizest a slardel-féle szerencsétlenkedésre, de őszintén valljuk be, hogy az éjszakai égbolt, a béna zene, amelyet az Fail…..
Filmdroid Babar a mozikban 2010.08.04 18:07:56
Az Alvin és a mókusok moziváltozatának hatalmas sikere után számíthattunk arra, hogy több olyan produkció is érkezik, amely régebbi rajzfilmsorozatokon alapszik és a főszereplőket CGI segítségével keltik életre, körülüttök pedig  élő színészek sertepertélnek. A…..
Desann 2010.08.04 18:18:32
Filmdroid A Kick-Ass 2 története 2010.07.30 11:18:00
A Moviewebnek alkalma nyílt arra, hogy elbeszélgessen  Mark Millarral, akinek a képregénye alapján készült el a Kick-Ass (vagy ahogy itthon magyarították Ha/Ver) film. Az interjú alatt természetesen szóba került az is, hogy mikor térhet vissza Hit-Girl és Kick-Ass. Millar…..
Közeledik a megjelenés, így a rendező barátunk készített az Amerikai Filmkamara által is emészthetőnek minősített változatot, amelyet most megosztanék a nagyközönséggel is. A trailerben NEM látható patakokban folyó vér, több mint 10 féle kés vagy lőfegyver,…..
A Cloverfield egész pofás eredményeket produkált és szóba került a második rész, arról is lehetett hallani, hogy egy előzményfilm lebeg a készítők szeme előtt, ám eddig semmi nem történt a projekt háza táján. Mikor napvilágra került a Super 8 kedvcsináló videója rögtön…..
Melyik volt utoljára az a film, amelyben a főszereplők pisztollyal lövöldözgettek és még karddal is vívtak? Biztosan akad egy rakás B film, de abban biztosak lehetünk, hogy Zack Snyder nem ilyesmit készít. Végre lesz egy olyan produkció, ahol csajok állnak a középpontban és ők…..
Desann 2010.07.23 14:01:52
Nincs április elseje, pedig a hír hallatán egy gyors pillantást vetettem a naptárra. A HollywoodLife oldal tudomása szerint az éppen aktuális tinisztár, Justin Bieber mozifilmet tervez. Nem vígjáték lesz, nem is akció, se horror,  a srác egy életrajzi filmet szeretne…..
Filmdroid Avatar tv spot 2010.07.18 14:42:43
A Fox és James Cameron úgy döntött, hogy augusztusban újra a mozikba küldi a hatalmas sikert elért Avatart, a film ezúttal 8 perccel lesz hosszabb, eddig még nem látott jeleneteket fog tartalmazni. A stúdió hozzá is látott a marketinghez, egy tv spotot mutatott be, amelyet még…..
Adott egy Wranglerrel vezérelt hármas szintű sentry, amelyet meg kell semmisíteni. A kérdés már csak az, hogy mivel lehet ezt a leghatékonyabban véghezvinni. Elméleti okfejtésünk korlátozott laboratóriumi tesztelése a következőképpen zajlott. Adott egy hármas szintű…..
A teamfortress.hu oldalnak új főszerkesztője lesz!..
Desann 2010.06.20 13:41:10
Raja Gosnellre bízták a Hupikék törpikék mozis változatának az elkészítését, Gosnellnek már van tapasztalata abban, hogyan kell egy sikeres rajzfilmsorozatból egész estés produkciót készíteni, nevéhez fűződik a Scooby Doo, ennek minőségéről azonban jobb, ha nem beszélünk.…..
Desann 2010.06.17 11:08:18
A minap kaptam postán egy szintetikus, szatén, vörös bugyit, egy telefonszámmal. Kicsit furcsa, bár nem próbáltam ki a telefonszámot. Eltettem stresszesebb időkre...
Desann 2010.06.14 12:09:27
Lady Gaga sokak szerint nemrég új korszakot nyitott a videoklipek történetében a Telephone-nal, viszont nem állt meg ott, az Alejandróval ismét próbál nagyot dobni. A terv tulajdonképpen sikerült, ugyanis a videó tegnap került fel a youtube-ra, és ma már 3 millió felett jár a…..
Sikerült megszerezni a már megénekelt mérkőzés demóját és volt olyan kedves az a valaki el is küldte nekem. Lényegében, ha azt akarod, hogy normálisnak tartsanak, akkor nem praktikus ilyeneket csinálni. Sőt alapvetően nem értem, hogy mi értelme van ennek. Az óvodához nem kell…..
Desann 2010.06.07 19:12:50
@Ghosterr: Persze, mi sem gondoltuk, hogy magától képes angol nyelvű mondatszerűségeket összerakni. ;)
Filmdroid Tyson a Másnaposok 2-ben 2010.06.07 16:06:00
A tavalyi év meglepetés sikere a Másnaposok (The Hangover) lett, sokkal többet hozott a vártnál, ezért szóba jött a folytatás, amiben  Zach Galifianakis, Justin Bartha, Bradley Cooper, Ed Helms is vissza fog térni. Az MTV News a rendezővel, Todd Phillipsszel készített nemrég egy…..
Christopher Nolan következő Batman filmjéről eddig nem sokat tudni, nem ismeretes, hogy ezúttal ki fogja terrorizálni Gotham városát. A rendező az Empire-nak annyit elárult, hogy Joker karaktere nem fog visszatérni, ez biztos. Ezen kívül szeretné Supermant kicsit modernizálni, de…..
Filmdroid The Expendables poszter 2010.06.04 21:18:00
Ha badass, keménylegényeket akarsz a faladra akasztani, akkor a The Expendables következő poszterét neked találták ki. Stallone új hobbit talált magának, a Rambot már biztosan hanyagolni fogja, a Rocky következő része is várat magára, ám ennek az akciófilmnek a folytatásán máris…..
Régen ez a videó őrült nagy poén volt, és ma véletlenül rátaláltam valamelyik régi TotalTF.hu-s cikk kommentjében. Jó szórakozást! ..
Desann 2010.05.29 13:33:26
Desann 2010.05.26 22:38:17
@Thomas MAGNUM: A jelek szerint ő sem tud.
Kezdem azzal, hogy a Playerplanetet nem lehet elérni tragikus fejlemény, hogy az új csodahosting nem válaszol. próbáltad őket pingelni? - már közel másfél hete. Volt egy kupájuk, ami nem saját hibájuk miatt fulladt kudarcba ha nem a saját hibájukból, akkor kiéből?, de én nem…..
Desann 2010.05.22 11:29:33
Desann 2010.05.22 15:49:38
@Pozitive: Oké, semmi gond nincs ezzel. :D