Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoriBatkaBerta (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na itt vagyok..ide jutottam a gép elé és most megpróbálom az egy hét történéseit leírni...mert volt sok kaland...esemény és történés.Ugye a hétfőt már leírtam, hogy milyen jó órát tartott Tony.Kedden képzeljétek el, találtam egy olyan jó kis hirdetést, hogy: naptejet…..
Nah, megint haza értünk.Ma is rengeteget gyalogoltunk...áh...és az, hogy gyalogoltunk az ...hogy is mondjam, szóval itt a távolság az TÁVOLSÁG... nagyon nagy ez a város....Kezdődött onnan a reggel, hogy ohhj, időben elindultunk, vagyis szépen kiléptünk a ház ajtaján. Mondta Pisti,…..
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..
BoriBatkaBerta (törölt) 2009.10.23 15:05:06
@gus: Ott a pont! Padlógázt a céges kocsinak azt szereti...egy darabig, aztán szidják, hogy mekkora sz@r....teljes mértékben egyetértek. Lassan több Ducato, Transit, Transporter, stb. előz meg , mint merga, bömös, stb....