Regisztráció Blogot indítok
Adatok
storman

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
movienews Kapós lett Chris Pine 2009.10.14 11:08:00
  Az eleddig csak kisebb szerepekben domborító Chris Pine megfogta az isten lábát a Star Trek emblematikus szerepével. Amióta a 29 éves színész James T. Kirk kapitányt eljátszotta J. J. Abrams filmjében, egyre jobban körüldongják őt a szerepajánlatokkal házalók. A színész…..
 Mindkét színész Lincolnnal kapcsolatos filmben kapott szerepet, bár az egyik Lincoln, nem az A Lincoln. Tommy Lee Jones azt tervezi, hogy rendezőként és színészként is csatlakozik a Matthew McConaughey főszereplésével készülő a The Lincoln Lawyer filmbe. A Michael Connely…..
Ismét azt kell hogy mondjuk: bandákba verődött kóbor kutyák marcangoljanak szét, ha nem a miénk a legfaszább kis csapat a VB-n. Lélekölő, bátortalan, kiábrándító kezdés után machetével a fogunk között jöttünk ki a második félidőre, érezni lehetett, hogy ez a csapat…..
Citromízű banán volt ez a selejtezősorozat, talán nem is baj, hogy ma este véget ér. A legutóbbi három meccsünk közül az első kettő olyan hitványul sikerült, hogy a tükörsima lisszaboni vereséget már apatikus hangulat fogadta. A korábban általunk is gazdagon körbeudvarolt…..
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
Sziasztok, egy szintén tanulságos történetet szeretnék Veletek megosztani, ami egy jó nevű, vagy legalább magát annak tartó welllness központról szól. A történet azzal kezdődött, hogy tavaly kerestek és választottak személyi edzőket, fitness oktatókat, masszőröket,…..
Az elmúlt 20 percet azzal töltöttem, hogy a postokat olvasgattam a Magyar Oktatási Intézet Kft(!)-ről. Kétféle véleményt találtam, az egyik a magát átvertnek hitt, nem próbanapozó álláskeresőé; a másik a még mindig ott dolgozóé, aki megszállottan hisz a cégben. Nos, én…..
  Aktuális olvasói levél itt Hazánkban az álláskeresők közel fele nem rendelkezik szakképesítéssel, noha ezzel nagyobb esély nyílik az elhelyezkedésre. Az elmúlt években több uniós program is indult, amelyek a munkavállalók képzését szolgálták, a Lépj egyet előre…..
Új minták veszélyes férfiaknak: Toepler Zoltán Atyai pofon című filmjét ajánljuk figyelmükbe. A film rendezője október 22-én lesz a Gályabál Centrifuga egyik vendége."..Szerintem vannak férfiak, lehet nem is kevesen, akiknek megkönnyítené az életét és a lelkét, ha…..
Fika Maki Nemtigris, nemTisza 2009.10.14 10:35:22
Aki itt él, tudja, hogy a pofátlanságnak nincs határa, úgyhogy bizonyos tekintetben le a kalappal a. biztosító előtt, amelyiknek nem tigris az emblémája.Az történt, hogy küldtek egy csekket, ugyan fizessek már 200 000 forintot, éves Casco gyanánt. Eddig is nagyjából ennyit…..