Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemfoglaltnicknév

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ez a rövid beszéd 2009. október 16-án hangzott el Debrecenben a "Van kiút" konferencián."Tisztelt egybegyűltek   Debrecenbe, mindig egy kicsit haza jövök, hiszen 1944-ig családom Hajdúsámsonban élt és innen a gettóból menekültek fel édesanyám és…..
Nemfoglaltnicknév 2009.10.18 13:07:36
titkarur! Hidd el nekem, nagyon is tisztában van vele Molnár is, meg mindenki akit széljobbernek neveztek, hogy miről is beszélnek. Sőt Ti is tisztában vagytok vele, csak bizonyos okokból nehezetekre esik beismerni.
Amint v.hol kiejtik azt a szót, hogy zsidó, előjön a törzsi nacionalizmus, és előtérbe helyeződik a magyarságotokkal szemben.( Nem gonoszkodok, elfogadom, hogy van ilyen. Mármint magyarságtudatotok.)
Ez az alapvető probléma.Ez a beszéd sem más, mint a probléma megkerülése, elmismásolása. Hiszen ki beszél itt suszterok, és varrónők nagytőkéjéről?
Amint elhangzott, hogy zsidó, beindult a gépezet, a nácizás, holokausztozás, és már látjátok is amint Morvai Kriszta zárja a vagonajtókat. Pontosan Ti tehettek arról, hogy összemosnak benneteket azzal a pár szupergazdag bankárcsaláddal, akik a pénzkibocsájtást, pénzmozgásokat, trükköket, manipulációkat irányítják. Ezek létezése tagadhatatlan, hiába is szeretnétek. Vagy álljatok elő ezek hiteles cáfolatával. És ez a szóban forgó nagytőke is nagyon szívesen bújik suszter és varrónő zsidók mögé. Ami, amint látszik be is jön nekik. Hiszen Ti véditek őket az ajvékolásotokkal. A második vh.-ban is ezek a "kiszsidók" itták meg a levét ennek az egésznek. (Bár nem mondom, hogy pár kocsmáros, boltos uzsorás aki a kiegyezés után emancipálódott, és tömegesen tette földönfutóvá a magyar parasztot, majd vásárolta a bárói, grófi rangokat, nem szolgált rá, egy kis kétkezi munkára).
A lényeg: véleményem szerint rajtatok áll, hogy mi lesz a kimenetele, ennek az érezhetően fokozódó ellentétnek.
Pl: Szabó Gyuri is odaállhatna főnöke-Orbán "Hetvenkétórásultimátum" Viktor-elé, és azt mondhatná:
- Ide figyelj Vikikém! Magyar vagyok, szeretem a hazámat, szeretem a magyar népet, és nem szeretem látni a szenvedését. Ezek okán, nem szeretném, hogy ha hatalomra kerülünk ( ami 100%),újabb IMF hitelt vennénk fel, sőt, a mostani fizetését leállítjuk, hiszen már többszörösen visszafizettük.
Visszavesszük a pénzkibocsájtás jogát, és MUNKÁVAL FEDEZETT, KAMATMENTES PÉNZT FOGUNK KIBOCSÁJTANI! Nehéz lenne? Dehogy! Könnyebb mint gondolnátok. De itt lép a képbe a zsidó nagytőke. Ez bizony nagyon-nagyon sértené az érdekét, és semmi áron nem hagyná. Példa rá a Lautenbach terv. Hogy mi lett a vége, mindenki tudja. Lehet elferdíteni, félremagyarázni, elhallgatni de bebizonyítani az ellenkezőjét nem.
Jó gondolkodást!
A tegnapi nap folyamán ismét arcul csaptak minket, magyar zsidókat, hogy nehogy jól érezzük magunkat. Most már bizonyos, hogy köztünk magyarok közt vannak a saját Ahmenidzsádjaink is. Sokáig, azaz egészen mostanáig gondolkoztam azon, hogy mi is a megoldás. Sajnos egy dolog vált…..
Nemfoglaltnicknév 2009.10.15 17:11:54
Miért teszek különbséget? Egy idézet a liberális Kossuth Lajostól,aki antiszemitizmussal nem igazán vádolható:
"A zsidókat nemcsak mi, hanem a zsidók is így nevezik: zsidó nép. Nem szoktuk pedig mondani: pápista nép, kálvinista nép, lutheránus nép, unitárius nép. Innen látszik, hogy e szó alatt "zsidó", több fekszik, mint csupán valláskülönbség. A zsidókat tehát nem lehet emancipálni, mert vallásuk politikai institúció, theokráciai alapokra fektetve, mely a fennálló országlási rendszerrel politikailag egybehangzásba nem hozható."
(Pesti Hílap 1844. május 5.)
Folytathatnám Deák, Széchenyi,Luther, Kálvin, stb soraival, de érthető okokból, ettől eltekintek.Viszont!
Pár dolgot tanácsolnék, hátha a későbbiekben könnyebben elejét tudjuk venni az ú.n. antiszemitizmusnak. Véleményem szerint, aki ez ellen tehet elsősorban, Ti vagytok zsidók. Pl:
Ha egyszer felállna valamelyikőtök, és azt mondaná, hogy nekünk, "kis zsidóknak" semmi közünk a Rothschildokhoz, Rockefellerekhez, Warburgokhoz Sassonokhoz, stb.(Gondolom, őket nem kell bemutatni).Elítéljük az üzletpolitikájuka, és ELHTÁROLÓDUNK tőle! Vagy, igen elismerjük, hogy Kun (Kohn) Béla, és díszes társasága (Garbait kivéve) zsidó volt, és rettenetes szenvedést okozott a magyar népnek.De mondhatnám Rothot, Auspitzet,stb.Az ok-okozati összefüggésre gondolok, hogy miért is tört ki az 56-os népfelkelés.És Pepe83 nem Wittner Máriát gyalázná kommentjében. Ezeken a dolgokon nem segít a magyarok "bűnös nemzet, utolsó csatlóskénti beállítása.
Ha már itt tartunk: El lehetne ismerni, hogy igen mi zsidó hirdettünk bojkottot Németország ellen '33-ban, és tekintettük magunkat(később) hadviselő félnek.(Ok-okozat)Sőt mi több, bemutatjuk az ú.n holocaust bizonyítékait, ellenben a holo-revízionistákéval, nem pedig bebörtönözzük, elhallgattatjuk, ellehetetlenítjük őket. Főleg nem próbáljuk a múltat végleg eltörölni.
Úgyis mindig a párbeszédet hiányoljátok.
Szerintem, amíg ezek a dolgok nincsenek rendbe téve, mindíg is lesz ellentét.
Ti érdeketek is, ha nem akarjátok, hogy a történelem valóban ismételje önmagát.
Egyelőre ennyi,bár a sort lehetne folytatni a végtelenségig.Ez csak a jéghegy csúcsa.