Regisztráció Blogot indítok
Adatok
creativevulture

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak járatszám MA 0831 SOF-BUD 2010.08.30 22:22:38
 Nem értem miért gondolják a MALÉV pilóták, hogy a Red Bull Air Race-n versenyeznek minden alkalommal, amikor Szófiában landolnak. A reptér egy medencében van, és egy kört kell leírni a géppel landolás előtt. A legenda szerint, még a németek építették a repteret, egy olyan…..
  Ne legyenek illúzióink: egy reklámblokk a cseh TV-csatornákon éppoly idegesítő, mint bárhol másutt a világon, unalmas, liftzenével súlyosbított vizuális hulladékok követik egymást, ráadásul, ha lekapcsoljuk a hangot, jó eséllyel nem tudjuk megkülönböztetni egy…..
Az amerikai reklámpiac legértékesebb perceinek számító amerikai futball-bajnokság döntője (Super Bowl) során a cégek a legfaszább, legfigyelemfelkeltőbb reklámokkal próbálnak előrukkolni, amin nincs mit csodálkozni, hiszen csak az USA-ban úgy 70-72 milliós nézettségre…..
 Na, und habt Ihr die Festtage gut überstanden und seid alle gut ins neue Jahr gekommen?? ;-) Vicces belegondolni, hogy eredetileg egy posztba szerettem volna sűríteni sztereotípiáimat mindenkiről -, de már a románoknál elcsúsztam, és úgy döntöttem, hogy inkább kap minden…..
Mit csinál a kedves divatimádó turista, ha elered az eső, vagy nagyon hideg van Londonban? Lelkiismeretesen végigjárja az összes nagyáruházat, hogy részletesen megszemlélhesse a kínálatot. Itt nem tilos tapogatni, emelgetni, valamiért nem követik szúrós tekintetek az ember minden…..
 A jelenlegi helyzet meglehetősen fura, hiszen az alapfelállás 180 fokot fordult. A General Motorsnak valószínűleg egy büdös petákja sincs, amiből megmenthetné az Opelt, viszont az erő pozíciójából tárgyalhat tovább, hiszen Amerikában megmentette őket a kormány, itt e…..
Nem csak én vettem észre már, hogy egyszerűen letűnt a kora a főcímeknek. A The End feliratról már ne is beszéljünk. A filmek manapság in medias res kezdődnek, a végefőcím pedig vagy a film tényleges címével kezd, vagy a producer/rendező nevével. Kicsit úgy hangzik ez, mintha…..