Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denisa Wry (törölt)

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X49 2011.02.02 11:15:00
Becsengettek, itt a várva várt és a jó előre beharangozott iskola hét a Villában. Úgy látszik, Szandikának mégis megered az agya, legalábbis ő tűnik eddig a legszorgalmasabbnak, na de haladjunk sorjában. A kis nebulók készülődnek az iskolába. A lányok rakott szoknyácskában, a…..
Denisa Wry (törölt) 2011.02.03 09:08:26
@canzone:

Gigihez javaslom a 2 méteres szart beleszőni.
Nagyon jó a levél
hogyvolt VV4 - 4X48 2011.02.01 13:25:00
Megint megvarrtam a macit, ami már egyáltalán nem emlékeztet macira, kész az embervacsora és ki is vasaltam, ragyog a fejem fölött a glória, megérdemlek egy jó összefoglalót. Jerzsi és Gigi csókkal ébred, lábaznak is. Jerzsi mint erőtől duzzadó telivér csődör vágtat át a…..
A kis Ned önfeledten szalad le a dombról kutyájával, nem is tudja, milyen jó volt neki eddig az élet, hisz még most is jó, arcára fagy azonban a mosoly, amikor a szintén önfeledt blökit elcsapja egy kamion. Óvatosan megböki az úton kiterült kutyát, egy kis szikra, és az állatba…..
Caesar serege a határ szélén tölti a telet. Posca, Caesar eszes kis görög rabszolgája a romló katonai morált ecseteli a nagyfőnöknek: az emberek nehezen bírják az egy helyben ücsörgést, egyre többen szöknek meg. Szinte mindegyik patrícius szereplőnek van egy személyi…..
Addison Montgomery Los Angeles-i életének első epizódjához érkeztünk. De még mielőtt odaköltözne, a Grace klinikán Richard számonkéri rajta a munkahelyváltást, Addison pedig elmagyarázza, miért is volt elég a nagyvárosi életből és szépen bemutatja neki (és nekünk) az…..
Naszóval. Búcsúzik az évad, de a sírásrívás nem, az átköltözik a Doktor Addisonba, és dugással vegyítve kapjuk az arcunkba. Ott tartottunk az előző rész végén, hogy a főnök neje összeesett a budiban, és vérzik (közben meg terhes), Shep nem ment el a csinos barnával, pedig…..
Koroknai Árpádra, a debreceni Szfinx és a legendás P.Box egykori énekesére könnyen rá lehetne sütni, hogy ő a Társulat nagy vesztese, hiszen négy szerepdöntőből kétszer párbajozhatott, mégsem kapott főszerepet, ráadásul saját magát is lúzernek titulálta. Az igazság ennél…..
Denisa Wry (törölt) 2008.05.14 11:11:44
hogyvolt House 3x19 - Légy gyerek 2008.04.10 09:00:00
Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is…..
Remélem, van elég óvóhely és pince Stars Hollow-ban, ugyanis tornádó közelít a város felé! Jess névre hallgat, nyomában pusztulás, felfordulás és síró tinilányok. És nincs menekvés előle, ugyanis Jess nem más, mint Luke unokaöccse, akit Luke sajátos humorú húga szabadít a…..
Azért szándékozok erről a sorzatról írni, mert bár itthon sokan nem ismerik, de időutazós-scifis meg nagyonjó egyben, és bár megszűnt, de a meglévő 13 rész nekem igen tetszett. Ha itthon forgalmazzák remélem Kalandember címen fut majdan, mert ha nem, írhatom át az egészet.…..
Denisa Wry (törölt) 2008.02.20 08:15:57
hogyvolt Lost 3x12 - Légiposta 2008.01.10 19:59:02
Nu, mivel az epizód három szála közül kettő ugyanazon személyhez kapcsolódik, folytatjuk a nemrég bevezett gyakorlatot, és szétszedjük a történéseket, kényelmesebb is, olvasmányosabb is, meg minden. A flashback Kler története, aki tetoválószalonban dolgozik mint fül- és egyéb…..
Ott emeljük föl a fonalat, ahol a múltkor leejtettük. Tehát Lackó kifut, Bordás meg bebiceg, miután elmorzsolt egy könnycseppet. Az őrs zárkájában mint egy kriplikommandó hevernek szerteszét a zsaruk. Johnnyt annyira megütötték, hogy azóta se bír felállni. Móricz meg Pircsi…..
Remélem, az ünnepek alatt mindenki Blackaddert, Maybe Baby-t és Ég velünket nézett (így barátok közt az se szégyen, ha egy kis Stuart Little is becsúszott), végül is valamivel enyhíteni kellett a House-elvonást, de szerencsére ma kedvenc háziorvosunk és csapata végre visszatért.…..
A két gengszter, akiket az előző rész végén fogadtunk bizalmunkba, egy kocsiban várja a kiscsajt, akit el akarnak rabolni. A szakállas gengszter teljesen be van fosva, egyfolytában rinyál. A társa az profi, csak annyit mond mindig, 'kussolj'. Megáll Natasa kocsija,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.15 09:00:00
Hogy menyi ideje van egyeseknek: iPhone-fetisiszta Applebuzik kiszúrták, hogy a bionikus asszony kalandjairól szóló sorozat egyik jelenetében a geciember fejjel lefelé tartja a kultikus státuszba emelkedő, de telefonálásra tökéletesen alkalmatlan készüléket. Itt meg lehet nézni az…..
Dexter még mindig az átéltek hatása alatt áll: a szeme előtt darabolták fel az anyját, meg talán még másokat is, csoda, hogy őt életben hagyták. Milyen zombi agy kellett már ehhez? De a jelenben sincs babazsúr, vörös falak és rendőrautók mindenütt a garázsban, ahol Angelt…..
Békés családi reggellel nyitunk: Dexter és Rita sietve öltöztetik a kölyköket, miközben a háttérben egy asztalos szaki sorra kicseréli az ajtózárakat. Paul sorsáról még semmit sem tudunk, de sejthetjük, hogy az új zárak miatta kellenek, szóval Rita nem végzett túl jó munkát.…..
Az előző részben Linkoln összefutott a faterral, Tíbeg Bellikkel és egy hashajtóval, Sara Kellerman haverrel, Májki meg Mehónnal. Szukre Merikrúzt kajtatja immáron Mexikó felé haladva, Héjvájörről nem tudunk semmit, de ez nem is annyira nagy baj. Ja, és LinkFater tud valamit, ami…..
Tegye fel a kezét, aki csak a forma-1-es futam miatt felkelt vasárnap reggel hajnali hatkor! És félálomban, el-elbóbiskolva szorongatták a távvezérlőt, miközben a safety car után komótosan körözött a mezőny, vagy azért azt még hallották, amikor Palik László háromnegyed hét…..
comment:com Őszi USA premierek 2007.09.03 10:29:00
Pár kommentelőnk már tűkön ül, hogy mikor térnek vissza a sittes bratyók, és mentenek világot újra a Hősök, ellátogattunk hát a tvsquad.com-ra, és összeszedtük, hogy ki, és mikor tér vissza, illetve mikorra tervezi az öt nagy az új sorozatok beindítását. Az ugrás után…..
Ismét képernyőn a Vidám Fijjug, mi hogyvoltozunk, az úri közönség táncol. Májkül a promók alapján egy újabb nézéssel bővítette színészi eszköztárát, immáron 4 is van neki, ezzel hivatalosan is megelőzte Steven Segalt. Linkolnnak szakálla nőtt reggelre, Tíbeg már csak…..
Kardozós minisorozattal indítunk ma estére, az m1 20:15-től vetíti a Puskapor, árulás és összeesküvés című angol sorozat első részét. Ármány, összeesküvés, jó királynő, gonosz király, Guy Fawkes és rengeteg nagyszerű színész az imdb.com olvasói által 7,5-ös…..
A Filmmúzeum jóvoltából már viszonylag korán elkezdhetjük a punnyadást. A hölgy egy kissé bogarasban (17:25) Tolnay Klári gépírókisasszony elcsábítja Gózon Gyula fiát, Ráday Imrét, amiből lesz egy kis perpatvar, de a végén minden jóra fordul. Tudja Ön, hogy vesztette el…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
Denisa Wry (törölt) 2007.06.29 08:15:05
Denisa Wry (törölt) 2007.06.29 13:12:28