Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivacson_a

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog E-mail helyett 2009.10.29 23:56:48
Ma néhány vállalkozóval beszélgettem délután, és elmondtam nekik is azt, amit szoktam: nincsenek univerzális eszközök a marketingben. Nincsenek olyan megoldások, amik biztosan és mindenkinek működni fognak.Erre példának elsősorban az e-mail marketinget hoztam. Mert ez talán a…..
A banner eredetileg nem volt más, mint Az Internetes Hirdetés. Vagyis nem igazán használt senki más megoldást, csak a bannert. Így aztán minden oldalon, amelyik pénzt akart keresni, találkoztunk bannerrel, sőt találkozunk vele a mai napig.A banner ebben a tekintetben nem változott, ma…..
Az őszi szezon beköszöntével, jónéhány online kampány indult el a még biztos lábakon álló építőipari gyártók részéről. Dicséretes mennyiségű megjelenést mondhatnak magukénak, a vezető portálokon sok helyen bukkan fel banner hirdetésük.De vajon hova vezetnek ezek a…..
Vastagbőr Az utód 2009.10.19 09:01:00
Kocsis döntött. Szalainé helyére csaknem 50-en jelentkeztek, majd a szakmai anyagok áttekintése, és az interjúk után kiválasztották az utódot: Juracsik Zoltánt. Juracsik munkaszerződése határozatlan időre szól; alapbére 1 millió 241 ezer forint havonta, teljesítéshez kötött…..
Remelem most mar mindenki egy kicsit osszeszedte magat es ujult erovel igyekszik tulelni azt a bizonyos valsagot. Sok elemzo azt mondja, hogy most lesz a masodik melypont vagy visszaeses, sokan azt javasoljak most erdemes meg mindig venni hol ezt, hol azt. En azt mondom, egyiknek fogalma sincs, mi…..
ivacson_a 2009.10.19 11:54:53
Appleblog Utazó iPhone: Napos part 2009.10.17 15:34:00
Illetve Napospart, Sunny Beach, ami Bulgáriában, a Fekete-tenger partján található üdülőhely. Megértük, hogy utazónk kétszer jelentkezik ugyanabból a (nem Magyar-) országból, hiába, a sorozat lassan a 60. résznél tart, és igaz, hogy a világban 223 ország található, de teljes…..
... van még egy ilyen társaság Európában?Az MDF kilép az Európai Néppártból, és kezdeményezi egy olyan szervezeti forma létrehozását, amely az MDF-hez hasonló, konzervatív pártokat tömöríti az unióban - jelentette be Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke…..
Egy hat és fél ezer négyzetméter alapterületű épületben számos látnivaló akad már csak a méretei miatt is. A Kossuth téren álló, eredetileg a Legfelsőbb Bíróság palotája jelenleg két intézménynek is otthont ad. 1973 óta kétharmad részét a Néprajzi Múzeum foglalja el,…..
Lamer A nagy átverés 2009.10.13 07:31:00
Tanuljunk Mit szólnátok hozzá, ha kedvenc internetes oldalatok helyett egy másik jönne be? Meglepődnétek? Most azt fogom megmutatni, hogyan tudtok ilyet csinálni. Próbáljátok ki valakivel, majd figyeljétek az arcát, nem fogja érteni, hogy mi is történik éppen... A példában a…..
ivacson_a 2009.10.14 14:38:50
Ravasz:-)
Egyik nagy kedvencem a
lmgtfy.com/ . Mások is szokták szeretni és értik is, hogy miért kapják.
A napokban adathalászok egyebek mellett Gmail és Hotmail felhasználók tízezreinek felhasználói neveit és jelszavait publikálták a neten. Bár ezúttal nem ez okozta vesztüket, a listát elemző szakértő szerint az átvert netezők közül veszélyesen primitív kulcsszavakat…..