Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veterán játékosok még emlékezhetnek a '97-es Blade Runnerre, sokcédés nyomozós kalandjáték volt, az akkori szemnek döbbenetes grafikával; az igazi nyugdíjasoknak pedig talán még a C64-es verzió is rémlik '85-ből. Akár emlékszünk, akár nem, abban egyetérthetünk, hogy a…..
Gabriellának több ezer forint havi megtakarítást ígért a T-Com ügyfélszolgálatosa, így díjcsomagot váltott. Az első hónapban jócskán dupla akkora lett a telefonszámlája, ugyanis egy apró részletről elfelejtették tájékoztatni. Gabriella pedig elindult és…..
Éppen elég baj az, amikor az embernek nekimegy valaki, úgy is, ha elismeri, hogy hibázott. Gábris családjának egyik tagja ma reggel szenvedett balesetet több másik szerencsétlennel egyetemben, amikor is egy idióta fékezés nélkül összetolta a sort. A felelőssége bár egyértelmű,…..
Reand és barátai nem először rendeltek a veszprémi Don Vito pizzériából, most viszont egy késés miatt kihűlt pizzát és egy nem túl szimpatikus palacsintát kaptak. Mivel nem ezt szokták meg, azonnal reklamáltak és milyen jól tették: a végére csalódott ügyfélből boldog…..
Vannak sokan, akik a KRESZ eleje táján lévő szabályokat sem olvasták el, pedig a 9.§-ban van egy bekezdés, méghozzá a hetedik, ami kimondja, hogy "Zöld fényjelzésnél sem szabad az útkereszteződésbe behajtani, ha azt - forgalmi torlódás miatt - a zöld fényjelzés tartama…..