Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borjubácsi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy!..
borjubácsi 2011.01.14 00:40:27
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
borjubácsi 2010.04.19 12:28:13
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
Jó nő még mindig Carla Bruni, Sarko neje, de az érthetetlen, hogy miért kellett melltartó nélkül elmennie Medvegyevhez tegnap. Sebaj, az ura szemmel láthatóan nagyon büszkén bámulta így is.  ..
  Meglepő levelet kaptunk egy újdonsült olvasónktól, aki állítólag szombaton találkozott először blogunkkal, amikor Nénike és Trágár Tóni kollégánk faggatta őt az MSZP kongresszusán. Az őszinte kitárulkozásnál is izgalmasabb a feladó kiléte, aki nem más,…..
LIMO: Gyümölcsízű pezsgőpor. Vízben felkeverve kellemes, gyümölcsízű pezsgő üdítőital készíthető - állt a kis alumínium tasak hátoldalán. Három ízben került kereskedelmi forgalomba: citrom, narancs, meggy. Biztos csereeszköznek bizonyult az iskolában: két zacskó Limóért…..
Régóta gondolkodom, hogy megírjam-e ezt az ebédet, mert sok szóra nem érdemes. Végül úgy döntöttem megteszem, mert annyira rossz volt. Először azt hittem, hogy találtam egy izgalmas vidéki éttermet. Tévedtem. Borzalmas ételeket ettünk, közepes kiszolgálás mellett. A…..