Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaaRoy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
CaaRoy 2011.09.16 12:43:21
@fidzsi: Szívemből szóltál barátom!Én pl. minden alkalommal véresre karmolom magam amikor Feri bácsi szájára veszi a demokrata szót!A minap amint a parlament pulpitusán állva remegő szájjal sajnál(tat)ta magát, hát az milyen szívet melengető érzés volt. Eddig még nem sokat olvastam Feritől ,de „A börtönön éveim” című könyvét szerintem rojtosra olvasnám!Na további jó rettegést fiúk!!
CaaRoy 2011.09.16 13:46:09
@Betelgeuse-2: Kedves Betelgeuse!Ha te csodálatosnak láttad azt a beszédet akkor nagyon távol vagyunk egymástól.Ezzel nekem semmi bajom sincs legyen ez a te veleményed, de igazából nem látom értelmét az egymás győzködésének sem a mi esetünkben sem máséban.Hogy kinek van igaza?Először is mindig az erősebbnek, másrészt meg majd az idő eldönti!Mi, a többség ezt a mostani újjáépülő Magyarországot preferáljuk.Ti,az akkori és mostani kisebbség pedig a korábbi érát.Szerintem lassan ,de biztosan elfogytok és ahogy fogy a tábor a maradéknak annyival nagyobb a hangja ,hogy többnek tűnjék.De a vég nem elkerülhető!A vizionálás százezrekről pedig siralmas és szánalmas.Néha tényleg kezdlek sajnálni titeket.Csak az eszme maradt és a görcsös ragaszkodás a "demokráciához".Hát abból nem lesz kenyér az asztalra hidd el!
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
CaaRoy 2011.05.19 12:48:34
@Attilajukkaja: Es szerinted ez az amerikaiakon mulott? Es ha az amcsik nem szallnak be a II. vilaghaboruba, akkor mikor vagy hogy vegzodott volna az egesz?

Ez remek kérdés, Hirosima és Nagasaki nem pusztul el a lakóival együtt, Sztálin nem gyilkol meg 2 millió embert, nincs koreai és vietnami háború, nem hagyja el több százezer magyar '56-ban az országot, nem mérgezik a világot az ostoba liberalizmusukkal és Magyarország másfélszer akkora mint most.Ez biztos, a többit mindenki fantáziájára bízom!
CaaRoy 2011.05.19 13:48:38
@CaaRoy: Mindig a győztes formálja a történelmet és persze önigazolást keres és ad.A mi lett volna kérdéseknek nincs sok értelme.
Amerika számotokra példa, számomra is ,de intő példa!Bármerre ,de arra ne haladjunk!Mai hír, az USA a GDP 98%-ban eladósodott csak a világgazdasági érdek tartja őket életben.Persze építik tovább gőzerővel a nagy amerikai drímet.
Fasizmus ,kommunizmus, liberalizmus mindegyik zsákutca.
Emberi Tisztesség nemecsek 2011.02.03 14:07:00
Magyar vagyok, magánnyugdíjpénztári tag és az ország első emberének a „nép nevében” tett kinyilatkoztatása szerint másodrendű állampolgár. Az elmúlt időszakban többször kijelentette, hogy az „árulásommal kiírtam magam a nemzet…..
CaaRoy 2011.02.07 10:43:15
@bng: Alapvetően mindenben egyetértek veled,talán a csak a türelmem nagyobb.Kétségtelen voltak kevésbé átgondolt roszkor indított lépések és engem is dühít ,hogy az én hátamon is lóg (28 éve) 3-4 "eltartott" a gyerekeimet túl.Az én türelmem ott fog elfogyni ,ha a következő lépések között nem ennek a rendbetétele lesz napirenden.Nem vagyok gazdasági szakember, de azt enélkül is látom a helyzetünk egyáltalán nem túl rózsás.A népesség csökken a munkahelyek száma alig változik -és ez csak aspektusa- ,ha ez így marad aligha lesz nyugodt nyugdíjas korunk.De egyenlőre hiszek benne ,hogy talpra állunk és a kormány intézkedései hosszútávon stabilitást hoznak.Lehet észérveket felhozni pro és kontra ,de nem látunk a jövőbe így marad a hit.E szerint állunk most más oldalon.
CaaRoy 2011.02.07 12:58:59
@bng: Ámen!:)
CaaRoy 2011.02.07 15:59:59
@iovialis:Üdvözlöm!
Nos a bolgban leírtakban nem találok semmi kivetnivalót egészen az utolsó bekezdésig.Szerintem ettől a döntéstől senki nem lett sem első, sem másodrangú állampolgár ,kicsit túl van dimenzionálva a dolog.Mi lesz?-teszi fel a kérdést.Szerintem most szimplán semmi sem lesz,senkinek nem lesz a nyakára tetoválva egy egyes vagy kettes.2-3 hónap múlva elülnek a hullámok és úgy 5-6 év múlva talán már jól láthatóan mindannyian tudjuk de facto ,ki döntött a saját szempontjai alapján helyesen.Akkor majd mindenki átértékelheti és megmásíthatja a korábbi döntését.
Abban is egyet tudok érteni gazdsági folyamatokat nem lehet önmagukban az összefüggéseik nélkül értelmezni.Nem is tisztem ,nem is értek hozzá bár laikusként ,a rendszer elemeként viszont vannak szempontjaim és néha döntési lehetőségem is ,mint ahogy mindannyiunknak volt,van.Itt jegyezném meg anno a belépés kötelező volt.No other option!Hogy ez a mostani is kényszerű volt?!Igen az volt!De volt lehetősége mindenkinek menni vagy maradni.Kicsit kár volt idekeverni az egyéb politikai szálakat, de valahogy minden mindennel összefügg.Ezt is meglovagolták az előző garnitúra szájlovagjai, mert minden mögé elvtelenül beállnak ami árthat a kormánynak.
Engedjen meg egy párhuzamot.
A 2006-os események után nem érzett ugyanígy? Nem háborította fel ,hogy összemossák azokkal a garázdákkal akik kiprovokálták a rendőri brutalitást?Pedig akkor is becsületes ember volt, de akkor ott a rendőrök szemében mindenki - Ön is - csak garázda.Akit megvertek ártatlanul nem kérdezték meg garázda vagy ,vagy tisztes polgár?!Kérdés nélkül megvertek mindenkit."Csak" egy szem ,de egy ártatlan szeme, lehetett volna akár az Öné is!Ha ez is felháborította és emiatt is indított blogot megkövetem!
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
CaaRoy 2010.03.01 17:36:52
@zero:
Szerintem ,meg kell nézni pár idevágó riportot át kell olvasni pár erről szóló jegyzetet és mindenki rájöhet valóban lenne mit tisztázni a holkauszt számai körül.Ez a törvény csak a tisztánlátást nehezíti és egyben ütőkártyát ad egy kis rétegnek.Amíg nem rendezzük a többség meggyalázásának ügyeit (kommunizmus áldozatai)és annak tagadása nem válik büntethetővé addíg ez csak felesleges olaj a tűzre!