Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zauner

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövetséges haderő parancsnoki láncolata.     Főparancsnok (Eisenhower) Helyettes főparancsnok (Tedder) Vezérkari főnök (Bedell Smith) Haditengerészeti exp.haderő          21.…..
A szövetségeseknél hány nemzet is vett részt ebben a hatalmas vállalkozásban? A briteken és az amerikaiakon kívül a brit nemzetközösség államai közül szinte mindenki képviseltette magát: kanadaiak, újzélandiak, ausztrálok, délafrikiak, indiaiak, nepáliak, sőt még brazil…..
Sajnos be kell látnom, úgy nyilatkoztam a Friend Connect-ről, hogy felületes voltam, pedig az iWiW OpenSocial implementációja miatt illett volna jobban beleásnom magam a témába, de mentségemre szolgáljon, az idő ellenem dolgozott.Szóval amiről írtam az igazából itt volt végig az…..
Már régóta szeretnék elkészíteni egy partraszállás diorámát, izgatja a fantáziámat, hogy mi módon tudnám a leghívebben visszaadni az esemény valódi atmoszféráját. Nem tagadom, hogy Cornelius Ryan: A leghosszabb nap és a belőle készült – még fekete fehér film -…..
Több mint 30 éve foglalkozom háborús makettek építésével, repülőket 1/72 méretarányban,  járműveket 1/ 35-ben építek. Mindig törekedtem a korrekt elkészítésre, pontosságra. Ez tulajdon képpen egy folyamat a "szadi" korszaktól eljutni addig, amit már másoknak…..