Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josse79

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
Josse79 2009.11.20 07:27:30
Hi.
Bár én nem tartom magam egyik bandához sem de ha választani kéne én mint nemzetien és szociálisan gondolkodó ember:D:D:D inkább az elvekkel rendelkező oldalra tehát ide állok mint a liberális "én akkor is mindent jobban tudok" r.ve.hu oldalra.
Pont attól és abból lett elegem amit Time is írt a rádióban történtekkel kapcsolatban.Asszem már régebben kifejtettem véleményem a ra.e hu dominánsabb lényeinek sznobizmusáról..Legalább is azokról akik azért mert Pöst-ön laknak" tisztelet a kivételnek"vagy mert bölcsészek vagy mindkettő,vagy csak semmivel sem különb tucatemberek a tesco-ban látható felöltözött embereknek álcázott csomagolt húsoktól.Azzal egyet értek, hogy a trágárkodással nem lehet sok mindent elérni,+ egyszerűen nem illik._Igaz azzal sem értek egyet, hogy emberek a másikokról küldözgetnek képeket olyan retardált oldalakra ahol a megfogalmazások grammatikai sajátosságából levonható hogy a hozzászólók sem különbek jórészt azoknál akik felkerülnek.Persze ha valaki feldobja a labdád az nyilván le kell ütni...
A napi 60-70 látogató ledöbbentett bár a fő orákulumokat és a hozzátartozó egyedi ízléssel és gondolatokkal megáldott udvari serpáikat 2 kézen meg lehetne számolni.Greeles,azzal hogy Force replikázott neked ne nagyon törődj. Egyik kedvenc emlékem ami mindig mosolygásra késztet amikor egyik neorave-n miután a metróban telefonról üvöltette a trumci Juké hárdcórt és jórészt üvöltve próbálta fent tartani elképzelt alfa hím szerepét a metrókocsiban, A Diesel-bent bent egyszer csak ezt hallom Azztaaa LEEE LYUDZSÉEFFF lesz a köv a Neorave-n..Aztaaa.. Kérdeztem az meg ki?? válasz..TTEEE NEM ISMEREDD LEEE UHF-ET??????????? Nem ba-meg az meg az ki a fa.om?Én Marusha-t ismerek Supe-Sonic-ot Meg 3 Steps Ahead-ot neharagudj..Majd el is mentem onnan..:D:D És azóta sem néztem után a még ki az a Lii Uháef utólag is bocsi kedves "Kraft, Erő , Force". És a sok ilyen apró de idegesítő és néha szánalmas dolgok miatt lett elegem hamar abból amit állítólag M-ág egyetlen raver közössége..Pláne hogy már nem tartom magam raver-nek. Hallgatok még olyan zenét de nem élek úgy és azon elvek szerint a Hárkóór ándörgrand-ra nem vagyok hajlandó elfogadni hogy az hhc és ezert inkább nem sorolom magam közéjük. Lehet hogy követendő példa lenne ez másoknak is akik nem tudják ki az Ultra-Sonic pl:D:D
Már régóta érik ez a botrány, de most szüretelhető a gyümölcse. Dodó, aki egy korrekt, becsületes raver sorstársunk, felháborodott azon hogy végülis ok nélkül kitiltották a rave.hu-ról, valamint hogy Germely Felcser és csipet csapata több ízben is inkorrekt módon viselkedtek…..
Josse79 2009.11.05 00:55:23
Ne csodálkozz Time. Elég csak a legújabb P.otonic Vs NA.G ügyre nézni a ra_e.hu-n. Bár én már nem sorolom magam egyik táborhoz se de mint anno ( Thunder,Terror,Gabberdome,Hellraiser ,Napalm Rave első darabjai volt pl a kedvencem.. stb hallgató bulizó)És mellette a jo öreg Happy hc és rave muzsikákat is hallgató "öregraver" elszomorodom hogy ami anno szinte egy mag volt "hardcore" és rave az így egymásnak feszül.De a szokásos tender látható ismét..Hogy melyik oldalnak van igaza már talán soha nem derül ki, de azért az mindent elmond ahogy 2 kritikus bejegyzés után,ami mondjuk úgy, nem élteti az egyik "rezidens ra_e-hu" emberkét,hogy elindult a hadigépezet. Egymás után írnak be a felháborodottabb-nál felháborodottabb emberek hogy hogy merészelik meg amúgy is ki az a masik beugro dj meg hol van a Discog-son meg Gugli-ba megnézték stb..Nos erre én pl mint olyan ember aki középiskolában csak azért vettem szereztem Free magazint mert abban Hel.-oh tol szerezhettem ,olvashattam,csipegethettem infókat ha emlékezetem nem csal persze előfordulhat.(Mi az hogy Hakke, Gabba,Gabber stb.Nekem Hel.
-oh nevéről ugrik be még most is az Atomc.apás, a Gabber-kin.dom. is Amikor a még most kritikával illetett és az olyanszintenfelháborodott!! megmondóemberek is mondjuk úgy nem voltak a cosmopolitan címoldalán mint ünnepelt celeb médiasztárok.Tehát érdekes szitu egy kívülállónak...Egy név a szinte "semmiből"(lehet hogy csak nekem semmi mert sok sok éve nem követem figyelemmel a gabber kultúrát) de egész fiatal korom Hardcore és egyéb vonzódása és kíváncsiskodása hozzá köthető,és vele szemben a ra_e.hu azzal a nos ne firtassuk létszámban mennyi kemény magjával és persze az elengedhetett-len megmondóemberekkel.Érdekes az hogy amíg a keményebb oldal le meri írni hogy mire gondol az üggyel kapcsolatban (nevezhetjük őt Őszinte embernek)addig a másik oldal liberális gépezete Udvari serpái ha úgy tetszike lindította az ellentámadást. Vicces és egyben elszomorító.Most is körvonalazódva látom azt a dolgot ami miatt sokan fordulnak el a ra.e -hu tol. Mégpdig amikor öszecsap a két rivális. Az " emberi elvek és a liberális innen onnan összeszedett és magamévá tett EGO"..És hogy szomorúságomat és dühömet miért nem írtam a ra.e.hu-ra? Nos mivel ha dönteni kéne a leírtak alapján én inkább a hardcore- oldalnak hiszek ezáltal mint stigmatizált public enemy ezer és ezer megmondóember és udvari serpái támadnának írásaikkal hogy hogy képzelem és egyáltalán..Úgy hogy nekem is vannak elveim,nekik viszont csak udvari bohócaik vannak mint bajtársak...akik egy csapatként mint a hiénák csapnak le ha valaki nem osztja azt a dogmát amit mindenkinek képviselni kell különben ő is public enemy lesz..Na ezért fogyatkozik a tábor.Lassan úgy járnak mint a Zsidesz. Hiába van Kövér "megmondóember" László egy rakattal köztük ha csak az a szent írás amit ők mondanak.ők úgy lassan 2 kézen megszámolható maggal.
.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik…..