Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cliff Barns

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
WTCC Hírblog Defektügy 2012.05.20 23:32:00
Ritka vendég a WTCC-ben defekt, a Salzburgringen viszont egy fél évre is elegendőt láttunk. A második futamon három SEAT-nak és mind az öt Chevrolet-nek jutott egy, aminek köszönhetően a Stefano D'Aste megszerezte első vb-s győzelmét. De vajon mik lehetnek az okok? Yvan Muller…..
Cliff Barns 2012.05.21 13:06:58
@gazdinf: Csináltunk képet mikor behozták. Bal első felni porrá volt törve a kocsi eleje tele kaviccsal, futómű is hátrébb volt a kelleténél.
Mac Dowall pedig mintha le lett volna fénymásolva ugyanúgy nézett ki.
Subba Találkozz Torrentével!!! 2012.04.24 22:32:00
MI TUTI OTT LESZÜNK!!!Készülj az év legtrógerebb bulijára! A Torrente 4 premierje után ellátogat hozzánk a Number One, Santiago Segura alias Torrente!Találkozz vele személyesen, de buzulás az nuku!Helyszín: Fogasház.PROGRAMOK: - Torrente Ki Mit Tud - Torrente…..
Cliff Barns 2012.04.25 15:55:57
Orbán Viktor az Európai Uniós csúcson megmutatta mi a magyar virtus. A most már bizonyosan bizonytalan magyar gazdaságrányitás a hírek szerint előbb nemet mondott az eurós mentőcsomagra, majd parlamenti szavazáshoz kötötte azt. Mintha a kétharmad nem szavazna meg mindent.. Vannak az…..
Cliff Barns 2011.12.09 20:49:38
@sityak: Meglepő mi? Ezt úgy hívják: önálló gondolat...
Cliff Barns 2011.12.09 21:26:29
@MikeBoy: Ne haragudj, de a legjobb szándékkal sem látom az ellentmondást.

Az első idézeted a NEM utáni helyzetet magyarázza.
a második az esetleges NEM keletkezését vizsgálja...:)

amúgy ebben már kételkedem, van már olyan cikk, ami kétségbe vonja hogy mondott e egyátalán OV nemet...
Ráadásul az indexen...

Nincs harag...
Cliff Barns 2011.12.09 21:43:09
@MikeBoy: Igazad van.
Remélem azért azt is értetted amit mondani akarok.
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan, ezúttal Szlovákiában a Chopok déli oldalán - értesült a www.sítv.hu.Szerencsés János, a kassai főkonzul tájékoztatása szerint január 25-én délután hívták a Szlovák Hegyimentő Szolgálatot egy 32 éves magyar fiatalember…..
Cliff Barns 2010.01.27 12:59:41
@hg002: Sielők!!!! Szigorúan a pályán ha kérhetem!!!!
Ne csesszétek el a pulverschnee-t!
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
retekblog lőtte a fotót a híd új fényeiről, amit a japán-magyar delegáció kapcsolt fel a Dunáról.Érdekes lenne még több képet látni a hídról, anno az első fotósétánkon megtapasztaltuk, hogy sokféle szögből fotózható az Erzsébet híd.Ragadjatok hát fényképezőgépet,…..
 A jelenlegi helyzet meglehetősen fura, hiszen az alapfelállás 180 fokot fordult. A General Motorsnak valószínűleg egy büdös petákja sincs, amiből megmenthetné az Opelt, viszont az erő pozíciójából tárgyalhat tovább, hiszen Amerikában megmentette őket a kormány, itt e…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..