Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ametiszt86

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
Ametiszt86 2010.01.27 00:22:56
...a legujabb hobort a cici gyeplöre fogäsa.Vagyis ha nem ontja magäbol villämgyorsasäggal az Isteni nedüt, akkor üti, mint szodäs a lovät. De szooooo szerint...Aztän, hogy miert ne fürdessünk kantäros sinadrägban:MErt:Benne a kezedben a kiskäd, apa elment a kutyäval setälni, a…..
Ametiszt86 2010.01.13 01:23:34
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
Alapvetően jól telt a karácsonyunk. Egyébként meg sok veszekedeéssel...Mert megint elvárták volna, hogy a 2 hónapos gyerek alkalmazkodjon, sőt nem volna, hanem kellett is. Lévén egeész jól nevelt vagyok nem sértettem meg senkit. Cserébe felrúgtam Bende már egész jól kialakult…..
ér... NEMÉR!!! Fáj...Mivel mi kb. 4 éve szimbiózisban élünk már elfogadtam. Néha meglátogat jólérzi magát, ha megunom, akkor biztosítom vendégszeretemről, s valami jobbfajta (Norkainos ) kúppal kiebrudálom.Itten nincsen norkainos kúp, s lévén mindigis a meleget szerette a drága…..
 Azaz Bende 1 honapos lett, mi pedig tegnap voltunk apäval pontosan 2 evesek!!! :o)(Picsäba, mitöl sos a kävem???...na mindegy)Na lässuk mit is tud az en egyhonapos csoda kakalädem :o) ->(csak mint egy normälis egy honapos)Szopizik, alszik, kakil, pisil es a 4böl 1 nagypapäjära…..
2 esetben legyilkolja Bende az amugyis fäjo bimboimat.1: Mi az, hogy üres a cici?!? Akkor jol megharapdälom...2: Kakiljak vagy szopizzak? - mindegyik fontos.hmmm... na jo, akkor kakilok es közben szopizok. Bocs anya, elfelejtettem, hogy miközben nyomok összeszoritom a meg kis fogatlan pofimat!…..
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
- Hogy van az, hogy en meg igaz ki sem nyitottam a szememet, de mär nyilvän mäskepp veszem a levegöt, legaläbbis annyira mäskepp, hogy anyänak mär reg kapcsolnia kellett volna, hogy en mindjärt ebren leszek, s ennek ellenere kinyitom a szememet es mieg mindig nincs cici a szämban...…..
Lili baba érkezik Oldalunk 2009.11.14 20:43:00
Lili baba naplója itt folytatódik: http://lilianank.blogspot.com/..
Lili baba érkezik Kezdet... 2009.11.09 00:09:00
Mint tudjuk, minden kezdet nehéz...Amikor megtudtam, hogy bennem egy új élet kezdett fejlődni (2009.04.21.), akkor úgy gondoltam, hogy életünk minden mozzanatát megörökítem gyermekünk számára. Így később, ha "nagy" lesz, betekintést nyerhet abba az időszakba, amire ő…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..
Szoval mäval zär be a bazär. Ez az utso mindenki szämära läthato bejegyzes. Aki meghivot szeretne az a nagyrekuska@tvn.hu e-mail cimen megteheti.Ha valaki nem kapott volna meghivot kerem jelentkezzen megegyszer, mert eddig senki olyan nem kert, akinek ne adnek szivesen. Elvileg kiküldtem…..