Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan eljön az idő, amikor a síelés tervezgetése helyett már valóban léceinken állhatunk a hegytetőn. Mivel ez egy igencsak veszélyes üzem, nem árt, ha van egy jó utasbiztosításunk is a lelkesedésünk mellé. Számos olyan oldal van, ahol több biztosító ajánlatát áttekintve…..
Megvolt a 2011-es WWDC is, az Apple egy rakás infót a nyakunkba zúdított, most megpróbálok ösvényt vágni nektek a dzsungelbe, hogy tisztábban láthassatok. Kezdjük először a Mac operációs rendszerével, a 10.7-essel, aminek a nevéből már kiesett a Mac: mostantól csak OS X Lionnak…..
Újra hallatott magáról Gróf Spanyol Zoltán, egy állítólagos vízzel hajtott autó feltalálója. Ezúttal egy (2005-ben!) Nyíregyházán tartott előadásáról készült kisfilm keltett széles körben feltűnést az interneten. Nem új keletű témáról van szó, már több mint tíz éve nagyjából változatlan formában…..
Bonee 2011.03.09 11:10:03
@Halfbreed:
azért létezik olyan mágnes amit csak felmágnesezni kell, mert van a szupravezetés jelensége, és egyáltalán nem sérül ilyenkor az energiamegmaradás törvénye, hiszen amikor felmágnesezzük energiát viszünk be, és ez marad meg a mágneses mezőben, a hűtőmágnesnek sem kell energia, mégsem lehet energiát nyerni belőle igaz?
en.wikipedia.org/wiki/Superconducting_magnet
Bonee 2011.03.09 11:12:08
@uninterested: szerintem , Tesla a maga nagy elméjével teljesen tisztában volt vele, hogy mit keressen, nem randomra talált fel dolgokat
SF.blog 2010 legnagyobb űrbakijai 2011.01.03 14:00:00
Bár 2010 úttörő sikereket mondhat magáénak az űrkutatás és űrutazás terén, volt néhány „apróság”, ami nem úgy ment, ahogyan ideális lett volna. A következő (egyáltalán nem teljes) listából némi ízelítőt kaphatunk 2010 űrbakijaiból.  1.Rakétaindítási…..
Bonee 2011.01.04 22:45:55
@Mpett: legalabb az angol cikket elolvashattad volna... a lényeg hogy annyira kevés részecske van ott, hogy a hiába a 2000 fok hősugárzás folytán többet ad le mint felvesz igy egy hőmérő 0 fok alatt mérne jóval
A Sziget Fesztiválon és a 14. Európai Szkeptikus Kongresszuson is bemutattuk alábbi plakátunkat. A megtekintéshez ajánlott a Fullscreen nézet és a nagyítás/kicsinyítés gombok használata. Svindli termékek és szolgáltatások  ..
Bonee 2010.10.05 21:26:50
És a Sensolitehoz?
www.sensolite.hu/?gclid=CO-1gNW5vKQCFcKQ3wodkFm_zw

nekem nagy lehuzasnak tünik- magyar szabadalom persze :)
A tegnap esti, M1-en futott Kassza című vitaműsorban elég érdekes vita folyt az igazságszolgáltatásról. Sajnos az MTV még nem tette letölthetővé, ezért a Zugügyvéd csak a hozzászólásokat tudja belinkelni. Véleményem szerint a probléma gyökeréhez tartozik a…..