Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scherzoband

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
scherzoband 2009.10.13 19:59:59
@.lilith.:
Már hogyne csinált volna,hisz verseny is van belőle,és a kissrác a világbajnokságon asszem 7.helyet ért el-ennyi!egyébként a csillagszületik oldalán fent van,ő maga nyilatkozta.
scherzoband 2009.10.13 20:03:58
@lilike13:
nem asztmás:)csak allergiás,és az sima sópipa volt!
valóban volt ahol a hangja elcsuklott,de az csak az izgalom miatt volt!
Amúgy mást is tud énekelni,a scherzo együttesben énekel,nézzéttek meg a honlapját:http://www.scherzoband.hu,és a teasztar-on is van fenn pár száma,amit felénekelt,steve néven fut,érdemes megnézni,gyönyörű handgja van a srácnak!!
scherzoband 2009.10.13 20:09:34
@Unter Bahn:
Tabáni Istvánnak hívják,és a csillagszületik oldalán megnézheted újra.de a www.teasztar.hu oldalon steve néven énekelt fel pár számot,ez egy amatőr karaoke oldal,na ott is van még Queen,zseniális,és hát a scherzo honlapján is megtalálod,ha kíváncsi vagy rá.Fantasztikus hangja van amúgy tényleg,ha picit hibázott is,csak az idegesség miatt volt.