Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csulánó (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi MaszturbáláSokk Hármas 2010.01.19 07:00:00
Talán van már egy éve is, hogy a férjem említette a hármas szex dolgot. Először idegenkedve fogadtam, aztán történt valami...Járt hozzám korrepetálásra (nem, nem szopásismeretből) németből egy tizennyolc éves csaj. Egyik alkalommal, ahogy ültem mellette, és néztem,…..
Csulánó (törölt) 2010.01.20 08:04:37
@Incifinci: "Kifelyezés" ? Ez nagyon nagy, Zsír!!!! :)
Írtam a pultos csajnak egy üzenetet, miután hívtam párszor, és nem vette fel. Megkértem, hogy jöjjön el a cuccaiért, mert kihajigálom őket. Visszaírt, hogy ha nekem is jó, hatkor elviszik hozzám.  ..
Csulánó (törölt) 2010.01.14 15:42:46
A munkahelyen nem volt időm írni semmit. Szóval karácsony után jöttek a bulik. Valahogy minden régi ismerősnek eszébe jutottam, én meg persze nem tehettem kivételt, mindenkinek igent mondtam. Aztán a szilveszter elég durvára sikerült. Előző nap már rápihentem, így este hattól…..
Ma értem haza, holnaptól ismét dolgozom, ha van rá érdeklődés, majd elmesélem, mi történt karácsony óta. Összefoglalva, a két ünnep között annyit ittam, hogy nem volt időm megdugni senkit, múlthéten meg elrepültem Londonba haverokhoz, kirándulni, bulizni, Amsterdamozni……..
 Az APEH részére történt túlfizetést sem egyszerű visszaigényelni, de az, hogy az államnak meghitelezett, azonban fel nem használt közteher ellenértékét  ne lehessen visszaszerezni, mindenképp újszerű trükk.  Tisztelt Zugügyvéd!A következőket szeretném…..
Huszonötödikén összeszedtem egy szex mániás kis depis csajt. Azt mondta, hogy azért szeret dugni, mert akár fáj, akár jó, mindig azt érzi tőle, hogy legalább él. Ma reggelig volt itt, de annyi életet keféltem bele, hogy már nekem is fájt. Beszélgettünk, elég sok dolgot…..
Csulánó (törölt) 2010.01.04 09:13:04
@Tittok: nem vagyok ellene te majom. Inspirálni próbálom, hogy jobbat találjon ki, csak hogy jobban örülj
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
Csulánó (törölt) 2009.12.29 10:09:17
Mondjuk így visszagondolva tényleg elég durva volt. Sajnálom is már nagyon.Kitalálta, hogy menjünk el odaadni az előleget a szilveszteri útra. Egész hétvégén nem láttam, erre ahelyett, hogy együtt lennénk, vagy dugnánk, ezzel jött. Hiába mondtam, hogy majd odaadja holnap, az is…..
Tényleg másként látszanak a cselekedetei azt szem előtt tartva, amiket mondott, hogy nekem akart csak megfelelni. Azért változtatott a szexen, azért csináltunk új dolgokat, és próbált olyan lenni, mint régen. Meg valószínűleg a szilvesztert is azért találták ki, talán pont a…..
Azt mondta a kolléganőm, hogy nem szabad ilyet kiírnom, hogy adócsalás, ennyire hülye tényleg nem lehetek. Ma meg asszem valami piálás lesz. Itt, a munkahelyen. Hú, lehet, hogy ezt is necces megosztani. ..
Nu, Dániel mocsaras kertjében már csak három büdöske maradt, Editnéni a kanca, Andrea a Megpocsíkolt meg Tünde, akit lehet megdugott Dániel, csak nem vette észre. A ma esti nagy csörte elé sikerült csak összeszedni a múlt heti eseményeket, de jobb későn Benkő, mint Pákó hamar…..
Fodrásznál volt pénteken a pultos csaj, ahol valami hülye női magazinban olvasott a prosztatamasszázsról. Szombaton már ki is akarta próbálni, nem kis meglepetésemre. Igazából nem volt se rémisztő, sem pedig rossz, csak éppen teljesen szokatlan. Cserébe viszont én is jártam benne…..
Este, miután leszopott a Pultos csaj, előhozta megint, hogy szerinte nem is lenne hülyeség elmennünk a kollégáival szilveszterezni. Faszomba, ha kilobbizza, de jó lesz. Idegen leszek egy társaságban, ami annyira mondjuk nem szokott zavarni, ha vannak jó csajok, és van mivel elütni az…..
Hajh, újabb kardinális probléma a szilveszteri buli. Vannak valami szuperfasza-jófej munkatársai, akik síelni mennek szilveszterkor, és szerinte ez nekünk is jó ötlet lenne. Persze nem kell velük mennünk, de havat meg forralt bort nagyon el tudna képzelni évzárásként. Na most a…..
Csulánó (törölt) 2009.12.02 15:19:15
Délután visszahívott a Pultos csaj, hogy mi volt olyan fontos.   Próbáltam nem túl sokszor keresni, de ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy csak velem nem beszél, vagy mással sem foglalt. Mondtam, hogy semmi, csak érdekelt, hogy mi a fasz van. Erre elkezdett olyan kis gyerekesen hülyén…..
Kérdezte a Pultos csaj, hogy én milyen kultúrát szoktam magamhoz venni, mit szeretek egyáltalán. Mondtam, hogy a magyar sör,- bor,- és pálinkakultúrát eléggé bírom. Láttam rajta, hogy szarul esett a kis bölcsész lelkének, hogy ilyen tuskó lennék. Aztán komolyan akart erről…..
Csulánó (törölt) 2009.11.24 17:26:48
@Osvaldo Cavandoli: Azt azért nem akarom elhinni, hogy Purin címmel készült balett, az azért vicces lenne. Egyik szerepet Pirimidin, a másikat Imidazol táncolta?
Valahogy változik a szex a Pultos csajjal. Most ez hülyén fog kijönni, de onnan vettem észre, hogy szombaton délután átjött, és kurvajó volt. Hozott két üveg fehérbort, hogy főzzünk hozzájuk valamit. Persze mire kitaláltuk, hogy mit, az egyik már majdnem el is fogyott. Aztán…..
Csulánó (törölt) 2009.11.23 18:38:32
csox A pisilő modell 2009.11.14 21:28:00
Még a szexről is több szó esik ma Magyarországon, mint azokról az egyéb szükségletekről, amik az aszexuálisokat, pártalanokat és gyerekeket is (és kutyákat is, nagyon) érintenek. Bezzeg a brüsszeliek még szökőkút tetején is megörökítették a pisilést. Csokiba is…..
Tegnap hazamentem délben, mert otthon maradt a Pultos csaj. Ebéd után inni akartam egy sört, de kitalálta, hogy olyan régen szívtunk, szerezzünk cuccot. Persze benne voltam, de inkább egy kis csokira vágytam, ha már úgy is van pipája, meg azt amúgy is már régebben szívtam. Hát,…..
Csulánó (törölt) 2009.10.13 19:06:38
@|Misel|: ok, akkor mondjuk azt, h kábítószernek minősül. Ha valaki használja, legyen az ő baja, de ha olvassák olyanok, akik ezt esetleg követendőnek vagy mintának tartják, akkor az baj.
Csulánó (törölt) 2009.10.13 19:18:16
Csulánó (törölt) 2009.10.13 19:32:50
@SassyGurl: szívjon, ha kell neki, de ne reklámozza. sose legyen olyan családtagod, aki ilyen miatt ment tönkre.