Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pektin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Ezt a posztot el lehetett volna sütni a Larry-visszaemlékezésben is, de inkább meghagytam az anyagot a csajrovatnak. Az utolsó Larry-játék, amihez Al Lowe-nak köze volt, az 1996-os Leisure Suit Larry: Love For Sail volt. Ez már csak cd-re jelent meg csodás rajzfilmgrafikával és zenével,…..
pektin 2010.10.01 17:54:11
Na, ezt a gyűjtői játékverziót überelje valaki. A február 9-én megjelenő Bioshock 2 special editionje mindenféle artworkkel, cd-vel, sőt bakelitlemezzel érkezik 99 dollárért – ez még nem olyan nagy hír. Viszont lesz 14999 dollárért egy Über Edition változat is, amihez a…..
pektin 2010.02.09 13:23:50
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..