Regisztráció Blogot indítok
Adatok
born to be BIKE!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyek, ahol a törvényalkotók abból indulnak ki, hogy a sérülékenyebb félnek mindig igaza van, ezért a közlekedési balesetekben mindig az autós a felelős, nem a biciklis.  Magyarországon nincs így, ezért a szlalomozás, a gyorsaság, a pillanatnyi figyelmetlenség…..
born to be BIKE! 2009.10.13 21:14:13
@Condottiere: mármint AZT MONDTÁK, hogy nem akartak bringást gázolni.

ez a sztori például nagyon jó arra, hogy ne kelljen szondát fújni.
born to be BIKE! 2009.10.13 21:22:03
@Lógós: rád is kéne rendszám, meg korlátozás, hogy mikor mehetsz ki GYALOG az utcára.
born to be BIKE! 2009.10.13 21:07:41
@metal: parancsolj:

KRESZ 54. § (2) Lakott területen levő olyan úton, ahol az úttest kerékpár közlekedésre alkalmatlan, továbbá ahol a (7) bekezdés a) pontja szerint tilos, kerékpárral a gyalogos forgalom zavarása nélkül és legfeljebb 10 km/óra sebességgel a járdán is szabad közlekedni.

Ezt megszívtad, de ha akarod, szívesen oktatlak, buta autós barátom.

Ha pedig tényleg igényled, akkor pedig a tükrödet is lerúgom, nem te leszel az első olyan, leszorítós barom, akit csak így lehet az emberöli kísérletben megállítani.

@Majtényi:

Az azért elég egyértelmű, hogy azért mentegeted a megfelelő oldaltáv hiányát, mert te is frankón leszorítod a bringásokat. A zsíros seggről meg annyit, hogy amíg én napi 4-5 órát ülök nyeregben, addig ha te csak ugyanennyit a volán mögött, akkor az nekem napi több óra zsírégető, aerob mozgás, neked meg ugyanennyi tespedt hájnövesztés.

most mondanám, hogy nézzük össze kettőnk seggét, de engem azért annyira nem érdekel egy zsíros buszsofőrhátsó 8és azt meséld már el, hogy miért is áldoztál időt és pénzt buszos jogsora, ha nem vezetsz buszt? passzióból? bebuktál, öreg, már ne ködösíts.)
Elkészült Budapest második nem balesetveszélyes kerékpárútja a Thököly úton. A frissen felújított egy kilométeren ugyanis – az Alkotmány útihoz hasonlóan - nem a járdán vezették végig a kerékpárutat, a biciklisek és a gyalogosok konfliktusának fokozására. Ehelyett az…..
born to be BIKE! 2009.10.13 17:12:46
@MoxNox: így van, valamiért az autósoknak sosem mondanak olyat, hogy itt most nem lehet autóval menni, aztán megint, aztán megint nem.