Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rewee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyek, ahol a törvényalkotók abból indulnak ki, hogy a sérülékenyebb félnek mindig igaza van, ezért a közlekedési balesetekben mindig az autós a felelős, nem a biciklis.  Magyarországon nincs így, ezért a szlalomozás, a gyorsaság, a pillanatnyi figyelmetlenség…..
Rewee 2009.10.13 16:24:36
@lxrose:

Épp ezért gyűlöllek titeket, mert ahogy te is mondod: itt elég sok a bringás, mégsem látom, hogy ez az elég sok bringás a szabálykövetést támogatná, és a halál faszára kívánná azokat a bringásokat akik szarnak mindenre és őket járatják le. Ehelyett megy a szerecsenmosdatás, aminek ez a poszt a legékesebb, leghányingerkeltőbb példája.

Tehát, ha igaz lenne, hogy a bringások sokkal kevésbé sértik meg a szabályokat mint az autósok, akkor itt ezer számra kellene hemzsegnie a szabálytalan bringásokat, bringás szemmel kritizáló kommenteknek, de hát nem így van ugyebár :)

Szóval erről ennyit.
És igaza van Majtényinek, nézd meg az autozz.blog.hu-t, ott érdekes módon ennek a "trend"-nek a fordítottját fogod tapasztalni.

Ez a blog arra jó, hogy magatoknak megmagyarázzátok, hogy tulajdonképpen akkor is igazatok van, ha valójában kurvára nem, aztán felhábordotok, ha valaki ezt az arcotokba vágja.

Ma pl megtanulhattam, hogy két fajta piros lámpa létezik. Hogy ez miért nincs benne a KRESZ-ben? Remélem már dolgoztok rajta.
Rewee 2009.10.13 16:32:23
@lxrose:

Asszem ezt nem gondoltad végig :)

Jelen esetben neked nem a gondolkodásomat, hanem a látásomat kellene kritizálnod (már ha tudnál gondolkodni ugye :), mivel a kanyarodásukat kézzel jelző biciklistákat nem gondolni, hanem látni kell.

Illetve kellene, csakhogy én nem látom őket sehol, csak azokat, akik mindenféle jelzés nélkül mennek minden irányba.
Tehát igen komoly alapom van azt feltételezni, hogy előbbiek csak gondolatban léteznek, ami ugye nem a valóság.

Remélem sikerül ezt feldolgoznod.
Rewee 2009.10.13 16:13:28
@lxrose:

Te tudod, hogy miért hazudsz, ne tőlem kérdezd az okát.
De hogy kézzel jelző biciklistát még én sem láttam soha az biztos, tehát aki azt állítja, hogy mindíg-mindenkor, az vagy hazudik, vagy saját magát sem veszi észre.