Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szanncsika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év vége felé ránk irányuló, méltán túlzott figyelem kissé megbénította szerkesztőségünket, de azóta kijózanodtunk, kihevertük a karácsonyi, majd újévi bor és habzóborkóstolókat, valamint ezek másnapjait.   Lássuk a tanulságokat.   Az ünnepek idején…..
Mesélő képek Kávépercek 2011.02.10 13:00:00
Háromszor is megigazította a loknis szőke babáját, mire az, végre hajlandó volt a székben maradni. - Ejnye, nem szereted a kávét? Majd te iszol mást - békélt meg a kislány. Kiosztotta, az apró csészéket, gondosan aljat tett mindegyiknek, és a kicsi kancsóból, képzeletbeli…..
Negatív kritikát mindig könnyebb és élvezetesebb írni, de most következzék egy JÓ borkóstoló élményszintű összefoglalása.Egy hosszú, nehéz hét lezárásának előestéjén, csütörtökön kihagyhatatlan programként ígérkezett a Sarki Fűszeres (what else...) olasz…..
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..