Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colomboverne

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az az oldal 2006 óta működik! Ebben a pókerteremben kattintásokkal és pókerjátékkal valódi pénzt kereshetsz BEFIZETÉS NÉLKÜL! Nem kell, sőt nem is lehet befizetni! Link: Ha elértél 20 dollárt, kiutalják a nyereményt jelenleg Neteller számlára. Ha nincs Neteller…..
Január 24. Ma nincs tanítás, viszont hajnalban keltünk. Jóval napfelkelte előtt elindultunk Budapest felé. Az iskolabusz halkan duruzsolva fogyasztja a kilométereket. Itt a Zselicségben viszonylag gyorsan haladunk. Az utakon alig találkozunk valakivel. Egymás után hagyjuk magunk…..
colomboverne 2011.06.24 10:01:22
 A Siebenkreuz Alapítvány nincs bejegyezve. Nem irányítja se magánszemély, se politikai szervezet. Nem áll mögötte hivatal, se kormány, se konszernek. Nem sorolható egyetlen gazdasági csoport érdekszférájába sem. Nincs központja, nincs kiépített hálózata, pénzügyi…..
Ha elértél 40 dollárt, kiutalják a nyereményt, PayPal, MoneyBookers, illetve Neteller számlákra. Ilyen számlákat néhány perc alatt nyithatsz.A kiutaláshoz kattints rá a kezdőoldalon lévő "Withdraw Money" linkre.A regisztráláshoz csak egy e-mail címre van…..
Mákolásnak hívjuk azt, mikor a jobb lapunkat turn-ön vagy river-en szétszedi egy rosszabb lap. Ezt nem szeretjük, mert általában jobb lapra rakjuk be a pénzünket. Én nem szoktam ilyet csinálni, inkább eldobom a kevésbé jó lapot - még ha látom is, hogy hatalmas szerencsével akár…..
Két igaz szerelmem, a két bevételi forrás, amely jelenlegi életemet meghatározza. Nem véletlen, hogy első témámnak ezek összehasonlító elemzésével foglalkozom. A póker esetében alapvetően az online formára koncentrálok, de állításaim nagy része megállja a helyét az elő…..
colomboverne 2009.10.28 15:39:15
Ebben a pókerteremben kattintásokkal és pókerjátékkal valódi pénzt kereshetsz.Ha elértél 30 dollárt, kiutalják a nyereményt.A kiutaláshoz kattints rá a kezdőoldalon lévő "Withdraw Money" linkre.A regisztráláshoz csak egy e-mail címre van szükség, és már gyűjtheted…..