Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozgóképkeretezö

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van rossz napja. A bűvészeknek is. Ilyenkor becsúszhat egy-egy baki a műsorba. Sajnos az alábbi videón látható bűvésznél nem ez a helyzet: neki tényleg szó szerint semmi nem sikerül. Úgy tűnik az, hogy valaki szereti Lance Burtont még nem elég ahhoz, hogy galambszámot…..
Lezajlott a rendezvény, amiben én nagyrészt a verseny előkészítésében, a képes program összeállításában, a blogos reklámozásban és némi trógerolásban vállaltam szerepet, meg persze igyekeztem beleszólni minden másba is, épp ezért nagyon nem mennék bele a rendezvény…..
mozgóképkeretezö 2009.10.28 06:34:23
@Kayl: Nekem sikerült felvenni!
Október 16-án Larry Hypnox újra nyilvános hipnózis estet tart. Aki lemaradt az előzőről, annak mindenképpen ajánlom! Az ajánló: Magyarország első show-hipnotizőre. A nevettetés új műfaja! Tudomány, misztika, humor, egy show-ban! Legyen főszereplő egy álomvilágban! Legyen…..
Tegnap a reggeliben Holcz Gábor oltogatta a műsorvezetőket, aki lemaradt volna a kettéfűrészelésről, itt megnézheti: Amúgy pedig érdemes lesz este nézni a Csillag Születik első adását, mert azt pletykálják, hogy a műsorba bekerült egy rutinos profi - Galambos Fecó (valamint ha…..
mozgóképkeretezö 2009.10.13 13:54:29
@Gáspár Merse Előd: Galambos Fecó, a reklámspotokban látható volt.