Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paliesamadarak

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két legendás banda tribute zenekarai lépnek fel és csapnak össze egy napon, egy helyen Budapesten. Az ütközet alatt a FNM legjobb számait a Fish!, Hollywoodoo és Heaven Street Seven zenészei adják elő, a Chili dalai pedig Fish!, az EatMe és MZ/X tagok keze alól pattannak majd ki.…..
Ritkán sikerül annyira jól egy feldolgozás, hogy maga az eredeti előadó riszpekteli az új verziót, sőt annyira elismeri a dal kreatív újraformálását, hogy onnantól fogva maga is az új változatot adja elő. Bár a P. Mobil jelenlegi felállását masszív Google használat nélkül…..
paliesamadarak 2010.03.02 10:44:20
B-oldal Led Zeppelin 1968-1980 2010.02.24 07:40:00
A Cartaphilus kiadónál valakik nagyon szeretik és értik a jó zenét, és tudják, hogyan lehet a zenerajongók kedvében járni (készülőben: Metallica, Slayer, Ozzy, Mötörhead, David Bowie… az olvasnivaló továbbra is biztosított). A zenei témájú könyvek kiadásában nemhogy…..
Anneke több szempontból is aktuális. Legalábbis nálam. Többek között új lemeze jelent meg 2009-ben, szilveszter előtt Budapesten koncertezett, s mindenkit leigázott csodálatos hangjával, de hallhatjuk őt Devin Townsend nemrég megjelent szólólemezén is. Ráadásul, ki tudja, mióta,…..