Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chalisto

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat áradoztam már itt a blogon a LEGO Architecture sorozatról. Különösen a Landmark Series kisebb épületei esetében érzem, hogy már szinte néhány kocka és szín elegáns megválasztásával mennyire jól vissza lehet adni egy épület hangulatát. Amikor a 21011-es Brandenburgi…..
Tele van a hócipőd a politikával? Nincs jobb dolgod péntek este? Imádod Stallonét? Itt a helyed! Ma 21:10-től a film+ segítségével egy igazi klasszikust élvezhetünk itt végig! Lesz benne baltaarcú bácsi baltával, kevésbé baltaarcú néni nagy dudákkal és a Stallone!Gyerekek jól…..
Chalisto 2010.04.09 20:05:34
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kénytelen vagyok kivételt tenni: szalonfotó a nap képe. De az autók miatt megéri...A blog elkezdésekor az lebegett a szemünk előtt, hogy minél több ritka autót mutathassunk meg Budapest és más nagyvárosok utcáin. A cél azóta is ez, hiszen…..
Nehezen hihető, de igaz: néhány hét után ismét egy Aston Martin parkolt Juhász Marciéktól néhány sarokra!Akik a kezdetek óta olvassák a blogot, emlékezhetnek arra az Aston Martinra, amelyik néhány percnyi sétára Juhász Marciéktól parkolt le, az Örs vezér tere környékén.Nos,…..
Chalisto 2010.04.02 22:45:51
Szép kis páros, nem igaz? A képen is jól látható kávézó előtt futott össze ez a két ritka autó. Nehezen tudnám eldönteni, hogy ha az egyiket hazavihetném, melyik lenne az. Kinek melyik kellene? ..
Chalisto 2010.03.29 21:29:27
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..