Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg a bohócliga szereplői a fürdés-gyúrás programpontokkal vezetik le a megterhelő őszi idény fáradalmait, mi némi fáziskéséssel és ismét havi szinten összegezzük külhonban ügyködő focitrubadúrjaink áldásos tevékenységét. A hónap elsősorban…..
Hagyjuk is egyből, hogy melyik a könnyű, meg nyerhető, meg reménykedésre okot adó, meg bla-bla meccset a Debrecennek. Az ilyen okoskodás helyből ott megbukott, hogy a magyar bajnoki csodaszépen helytállt a némileg unatkozva focizgató Liverpool otthonában, hogy aztán átmeneti otthona…..
A FIFA kisorsolta a világbajnoki pótselejtezők párosításait, amelyek izgalmas összecsapásoknak ígérkeznek! A párokat két, a világranglistán elfoglalt hely alapján beosztott, kalapból sorsolták!Íme a párharcok:Írország – FranciaországPortugália –…..
Citromízű banán volt ez a selejtezősorozat, talán nem is baj, hogy ma este véget ér. A legutóbbi három meccsünk közül az első kettő olyan hitványul sikerült, hogy a tükörsima lisszaboni vereséget már apatikus hangulat fogadta. A korábban általunk is gazdagon körbeudvarolt…..