Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sallai Péter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ponte.hu pár hónapja indította el a SmartCity iphone-os verzióját. A SmartCity egy Budapestre készült útvonaltervező alkalmazás. Nagyjából azt tudja, amit egy átlag navigációs szoftver, csak épp nem az autósoknak, hanem a tömegközlekedőknek segít megtervezni, hogy milyen…..
Sallai Péter 2010.10.07 23:47:01
@Gerusz: Sziasztok! Igen, ez a verzió nem támogatja még a kisebb felbontást, de néhány napon belül kiadunk egy frissítést, ami már menni fog ezeken a készülékeken is.

Üdv,
Péter
Tegnap megjelent az Okosan Utazom nevű alkalmazás az AppStore-ban, ami egy BKV és MÁV útvonaltervező budapestieknek. Tartalmazza a már megismert BpMenetrendes részt, kiegészítve azt a Google Mapson bemutatott útvonallal, várakozási időkkel, szöveges leírással. Kiindulópontnak…..
Sallai Péter 2010.07.10 13:58:37
@Matthäus25: @GK / LKA: Sziasztok! Sikerült megoldanunk, hogy ne fagyjon ki a kommenteknél. Sajnos ehhez ki kellett kapcsolnunk a képeket ideiglenesen a listából, de hamarosan teszünk ki frissítést ami után a képek is látszanak és működni is fog.

Egyébként várjuk mindenkinek a javaslatait, jobbító hozzászólásait, mert folyamatosan fejleszteni akarjuk az alkalmazást, nem akarjuk magára hagyni. Ha van javaslatotok a továbbfejlesztésre légyszíves küldjétek el a smartcity@ponte.hu címre.

Üdv,
Sasa
Sallai Péter 2010.07.12 10:49:49
@SPQR300: Szia! A közeli megállók kijelölését megnézzük, ez hasznos kiegészítő lehet.

Az offline verzióval nem technikai probléma van. Az a helyzet, hogy így on-line fel tudjuk használni a Google Maps térképet, de amint átmennénk offline-ba, akkor licencelnünk kéne egy térképet, így viszont nem tudnánk tartani az alkalmazás ingyenességét.
Appleblog Tévézzünk az iPhone-on 2010.04.28 12:21:00
Mindannyian tudjuk, hogy forint per perc alapon vagy havidíjért a szolgáltatóktól lehet kérni mobiltévés szolgáltatást, ami azonban nem élvezhető például az iPhone-on. Akár ingyenes appokon keresztül tévézhetünk azonban mi is, egy ideje például a magyar free toplista…..
Sallai Péter 2010.04.28 15:48:39
@landilevente: Kedves Levente! Ha most sem fog működni a videó, kérlek írj egy bejelentést a www.ponte.hu/support címen elérhető bejelentő űrlapokon, felvesszük veled a kapcsolatot és megnézzük mi lehet a baj.
Sallai Péter 2010.04.29 00:12:51
@landilevente: A nézhető-nem nézhető műsorok jelzését tervezzük a következő verzióban, remélem néhány héten belül sikerül kitennünk az AppStoreba.

iPad-ot még csak pár napja használunk, ezért az erre való optimalizáláson is még csak most kezdünk el gondolkozni, így ez csak a hosszabb távú terveink között szerepel.