Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizuska

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Nespresso és Martini 2009.10.29 22:30:00
Azt hiszem nem kell részleteznem. Ross doktor..... :D mert Ross dokit mindenki szereti. És George Clooney rendkívül szexi még mindig. És ezt ki is használják a reklámozók. És a legfrissebb hír hölgyeim: Mr. Clooney nagy valószínűséggel ismét szabad, facér. ..
Feltétel: Küldj be 3 liter értékű tejeskanna ikont a Milka termékek csomagolásáról. Fordulónként a legtöbb ikont begyűjtő nyeri a fődíjat. A többi nyereményt a 3-3 ikont beküldők között sorsolják ki. Egy borítékban több, mint 3 liternyi tejeskanna ikon is beküldhető.…..
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..
Ingyen cuccok Nemvagyokluzer 2009.10.05 16:53:00
Kerüld el a vesztes helyzeteket! Hogy pályázhatsz?     * „Kapd elő a mobilod!” És persze engedd el a fantáziád, vagyis légy nagyon kreatív!     * Készítsd el a filmet, és töltsd fel a YouTube-ra!     * Töltsd ki a pályázati…..