Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomieee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindazoknak, akik epekedve várták: a kedvcsináló képek után végre elkészültek a portorozsi magyar party videói – mulató hazai reklámszakemberekkel, odatévedt pirani gimnazistákkal, elfogult és szakmaiatlanul jókedvű riporterekkel, szervező-interjúval, és külön anyaggal az…..
Nem lehet nem örülni ennek a szép Excel-animációnak, amit Varsányi Pál grafikusművész készített a Kurt Lewin Alapítvány 1Perspektíva projektjéhez. Nem az első ilyen, de akkor is remek munka.  ..
Tomieee 2009.10.13 12:09:55
Nagyon szerettünk volna Portorozsban rácsodálkozni a színes, a válságban is burjánzó ká-európai reklámvilágra, de nem teljesen sikerült: kevés olyasmit láttunk a díjazottak között, ami a gálákon a székbe szögezett volna minket, és tartósan maradandó nyomot hagyott…..
Tomieee 2009.10.13 10:44:36
A Szívlapát idén kevesebben volt, mint tavaly, néha komoly időzavarba is került - így volt ez szerda este is, amikor este tízkor még csak bekukkantani jutott időnk az aznapi három nemzeti parti közül abba a kettőbe, amelyeket a konferenciahotel alatti partszakaszon rendeztek.…..