Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Highlander86

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
Highlander86 2010.01.16 23:05:56
@hagiroli:

Egy laikus honnan tudja, hogy egy sebbel mikor kell orvoshoz rohanni? Vagy hogy pár órat mennyit számíthat? Mikor még sok orvos sem tudja! :@
Az ügyvédet én nem igazán hasonlítanám az orvoshoz. Vagy a jogot az orvostudományhoz.
Ráadásul valóban nem kérik számon az ügyvédet. És pereskedni sem nagyon érdemes, úgyis ritka az olyan eset, mint a fehér holló, hogy az orvost felelősségre vonják. Pedig sokszor azért van, hogy a beteget félrekezelik (és esetleg meghal) mert LESZARJÁK magasról. Elég sok orvossal találkoztam már, és azt látom, hogy egyre kevesebb a lelkiismeretes orvos, aki hivatásának tekinti, nem pedig munkának, amit muszáj csinálni és kihúzni valahogy a "műszakot".
Ha te nem utóbbi vagy, akkor ne vedd magadra.
Highlander86 2010.01.16 23:08:44
@térdelj le és szeress:

Gondolom te mindig mindennel azonnal rohansz az orvoshoz, kisköcsög? Jattolsz nekik és látszólag a segged is kinyalják. Fujjj.
Highlander86 2010.01.16 23:21:26
@térdelj le és szeress:

Kimaradt az előbb: a te barátnőd lehet, hogy ilyen. De pl. az én Párom nem ilyen. És még sok más nő sem az alkalomra vár, hogy panaszodhasson.