Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[HEJ]

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
[HEJ] 2014.01.27 13:52:44
N@FDToth: em az elmű tért észhez, a dijnet talált ki egy alternativ megoldást...
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..
Nem kell félteni Frei Tamást a Bors szerint. Igaz, hogy a riporter nem boldogítja már a nézőket a képernyőn egy ideje, de állítólag a könyvírásból és a kávézóiból remekül megél. Mint ismert Frei nemrégiben könyvírásra adta a fejét, úgy nevezett akcióthrillereket ír,…..
[HEJ] 2013.10.03 13:03:05
A Discovery Channel újabb túlélős balhéval jelentkezik, de ennek most nincs túl sok köze Bear Grylls-hez, mert a mester vagy nem ért rá, vagy csak nem fűlött a foga a 21 napos nudizáshoz, merthogy itt ez lesz; 21 napig tök pucéran, egy szál lógó csöcsben és összetöpörödött…..
Elúszott az Antoine Fuqua-féle 24-mozifilm terve, de a terroristaevő Jack Bauert csak visszahozná a Fox a képernyőre egy limitáld epizódos, csonka évad erejéig, írja a Movieweb sorozatügyi kistestvére, a TV Web. Kiefer Sutherland természetesen hülye, ha nem vállalja be, Howard Gordon…..
Az AMC zombisorozata vasárnap este tért vissza a harmadik évad második felére, és hozott is 12,3 millió nézőt, és hozzá 6,1-es 18-49-es ratinget, amivel megdöntötte saját kábelrekordját - mindezt a kiválóan nézett Grammy (28 millió néző, 10,1) ellen. A horrorsorozatnak nem volt…..
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
Kétéves szünet, némi hiszti és haragszomrád után ismét a Discovery Channelnek készít sorozatot Bear Grylls, a világ legismertebb tőlélője, az ember aki megissza a saját vizeletét, és ha nagyon kell, egy kecske belső szerveiből is képes házat építeni. Miután én is…..
[HEJ] 2013.02.07 16:29:08
@sixx: gratula a qlturadhoz es lenyegretoro ervelesedhez.
[HEJ] 2013.02.07 16:48:50
@sixx: gondolná az ember, hogy egy tudományos igényű műsorokat előállitó csatorna közleménye is hasonló nivójú. De ezekután a jetikutatós ufólátomásos (holdraszállós ;) ) műsoraikat sem fogom készpénznek venni. Vagy esetleg félreforditás...
comment:com Jön az új Twin Peaks? 2013.01.04 12:30:00
Minden idők egyik legfurább tévésorozata a Twin Peaks volt, két évada alatt többet vakarta a fejét az ember tanácstalanságában, mint a Lost rejtélyeinek megfejtése közben. Az ABC sorozata 22 éve fejeződött be, a két készítő, Mark Frost és David Lynch azóta sem nagyon…..
A Universal Channel és a Disney után egy újabb amerikai médiagigász tette be a lábát hozzánk is, hurrá. A CBS ugyanis megállapodott a Chellomediával és 2012 végére átalakítják a Chello Zone a csatornáit. Az átállás 83 országot érint köztük Magyarországot is, itthon a Zone…..
A BKV hajóprojektjének nagyon örültem. Az már az elejétől egyértelműnek tűnt, pláne a két part közötti cikkcakkozás kapcsán, hogy ez a járat nem a gyorsaságról fog szólni, hogy az utazás örömét nem a gyors eljutás fogja jelenteni. De ezt nem éreztem feltétlenül gondnak,…..
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
[HEJ] 2011.05.09 13:23:10
Férfitársaim, képzeljétek el a következő jelenetet: gyönyörű meztelen lányok száguldoznak gördeszkákon, miközben dögös rock zene szól a háttérben. Gyors vágások, szőkék és barnák, plusz ügyes trükkök tarkítják a látottakat. Mindez egy reklámban? Igen. A csajok…..
[HEJ] 2011.03.10 13:19:16
Az RTL Klub októberben jelentette be, hogy új, magyar sorozatot indítanak Casino címmel. A forgatókönyvet Moravecz Levente és Szurdi Miklós  jegyzi, a főbb szerepekben pedig Szabó Győző, Xantus Barbara, Voith Ági, Kálloy Molnár Péter és Fenyő Iván látható. A helyszín…..
[HEJ] 2011.02.16 16:23:39
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Az első hivatalos hír az Operáról 2011-ben, hogy hamarosan bemutatják a táblagépekre optimalizált verziót az Operából. Egyelőre nem sokat lehet tudni erről, de haavard oldalán kiderül pár olyan részlet, amit a haza sajtó nem említett. A táblagépekre való verziót január…..
hogyvolt VV4 - 4X14 2010.12.29 10:50:00
A macit megvarrtam, megvolt az első, minden télen aktuális vita a „hogy lehet másfél órán keresztül üveges tekintettel síugrást nézni” témában, forró habos kakaó, Balázs. Még mindig nem találtak egy valamirevaló bőrdzsekit, amiben ne úgy nézne ki, mint majom a…..
hogyvolt VV4 - 4X13 2010.12.28 11:30:00
Andris közhelyes bejelentése után – elmúlt a karácsony, visszazökkenünk a hétköznapi kerékvágásba – felszisszenek, mert a mondat úgy folytatódik, egy ország izgul azon, hogy Gigi és Jerzsi összejönnek-e végre. Erős kezdés és ma még kiválasztás is lesz. Nem tudok…..
A magyar humor szerelmeseinek kedvez a Comedy Central az idei ünnepek alkalmával. Ráadásul Szilveszter napján délutántól hajnali 3-ig a reklámok zavaró megszakítása nélkül búcsúztathatja mindenki az óévet a legnagyobb magyar nevettetőkkel. A karácsonyi sikerfilmek után…..
hogyvolt VV4 - 4X12 2010.12.27 13:00:00
Az egyik legdurvusabb dolog, ha december 27-e hétfőre esik. A másik, ha az egész délelőttöt a mellékhelységben töltjük borzasztó hascsikarással. Na meg a szerelmi bánat. Anikó nem kapott ajándékot, jól beseggelt és legalább háromszor szerelmet vallott Bécinek, de Béci…..
[HEJ] 2010.12.27 16:21:45
@Lotyó Bridzsida:
miert nezne mar ki jol a BambaBéci?
Ilyen szemekkel a southparkban szoktak bambulni a tehenek... hagyjuk mar. Meg azt hiszi vagany lesz attol, ha felvesz valami wannabe bmx hvcs kötött sapkát? sajnálom ha valakinek ez a cukiság faktor.

@sixx:
nolám, itt is megindult a kiszavazósdi? helyes. elsőre a trollokat kell párbajoztatni, hazazavarni, de aki marad a vv4_4x100-ig hogyvoltig, az is nyer lakast, meg aeroviva-s exotikus koszovoi (ha jol ertettem :) alom-szigeti nyaralast?
Minden kedves olvasónknak békés, boldog, meghitt Karácsonyt kívánunk! ..