Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rózsaütés (törölt)

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lajka blog Tényleg? 2009.10.25 15:55:39
Tényleg én öregszem ennyire, hogy így le vagyok maradva "popzene"-ügyileg? Ki az az SP, No Thanx, meg a Barbee? Barbee klipje után szerintem nem is akarom megtudni! Szörnyűűűűűűűű!   ..
rózsaütés (törölt) 2009.10.27 12:17:31
Edison 16 éves korában megmentette egy kislánynak az életét, akit majdnem elgázolt a vonat. A kislány apja, Mackensie állomásfőnök, szegény ember volt, de meg akarta valamivel hálálni Edison bátor tettét s megtanította telegrafálni. Ezen tudása révén Edison hamarosan állást is…..
rózsaütés (törölt) 2009.10.27 11:55:00
Először is le szeretném szögezni, hogy ha valaki egy éve azt mondta volna nekem, hogy egyszer blogger leszek valószínűleg szemöldökömet ráncolva a képébe nevettem volna. Az igazat megvallva, most sem értem teljesen mi vesz rá embereket, hogy ilyen formában nyíljanak meg a világ…..
Járom az utam este  jövök a sötétben ,olyan szép hangokat hallok ,mennek a vadludak ,a magasból hallatszik hangjuk.Ilyenkor eszembe jut a kicsi Nils a ludakkal,mennyire szeretem én azt a mesét ,ha valaki mondaná felnőtt fejjel mesét szeret,  ha nam énnékem mondaná ,biztos…..
Az előző bejegyzés kommentjeiben előkerült a képmutatás kérdése, amelynek kapcsán eszembe jutott egy nemrég látott beszélgetés azzal a fickóval, aki a bejegyzésben is meg volt említve, hogy egy évig megpróbálta betartani a Biblia minden előírását. A beszélgetésben több…..