Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssmd

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt olvasható a fáys versenykiírás és nevezési lap a Takarékosság Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő vetélkedőről: kiiras.pdf Sok sikert! ..
A világ takarékpénztárainak 1924 októberében Milánóban rendezett nemzetközi konferenciáján Európa, Ázsia, Ausztrália 28 országa takarékpénztárainak küldöttei fordultak a világ takarékpénztáraihoz, hogy ünnepeljék a jövôben október utolsó munkanapján a Takarékosság…..
 A Korona és kard című történelmi vetélkedőnk döntőjének végeredménye:   Első helyezett: a Vadkan csapat  Cseh Kristóf, Gelencsér Milán, Hajdu Dániel felkészítőjük:  Dr. Beckné Sallai Anikó Zrínyi Miklós…..
A 2010/2011-es vetélkedő az Árpád-kor köré szerveződött. A versenyről, a részvétel feltételeiről itt olvashat: http://sztorsolya.sopron.hu/letoltesek/tori/vkiiras.pdf A jelentkezési lap innen tölthető le: http://sztorsolya.sopron.hu/letoltesek/tori/jellap.pdf   A Kard és korona…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...