Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyatigri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sütőtököt nálunk mindig az Apukám készíti, idén először fogtam bele, természetesen az Ő receptje alapján. Hozzávalók:   sütőtök vaj méz bazsalikom Elkészítés:     A tököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját, és feldaraboljuk. A…..
A mellékelt képekkel, melyek munkáimról készültek, kívánok kellemes ünnepeket!Szeretettel: Edit..
Anyatigri 2011.04.22 09:16:32
Egy őszinte vallomás Előző hírlevelemben ígértem, megmutatom mivel foglalatoskodtam az utóbbi időben. Sokan tudjátok rólam, hogy keramikus vagyok. Ez egy csodaszép, de bizony elég nagy fizikai megterhelést is igénylő szakma. A múlt évben már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy…..
  A mi ötletünk Valentin napra Ugyan Apa névnapjára készült, ajándékkísérőként, de úgy gondolom, hogy Valentin napon is meg fogja  állni a helyét. Remélem, tetszeni fog Nektek az ötlet, nagyon egyszerű az elkészítés. Hozzávalók: színes…..
Anyatigri 2011.02.13 13:01:24
@esbetbanya: Köszönjük! :)
2007.július 16.-ára voltam kiírva, de a városban, ahol élek, 2006. novemberében megszűnt a szülészet, ezért egy másik kórházban kellett megszülnöm második kislányomat. Ami önmagában még nem is volt gond, mert pozitívan álltam a dologhoz, odajártam orvoshoz, persze…..