Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kain6033

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert erősítik azt az illúziónkat, hogy mi viszont legalább hellyel-közzel normálisak vagyunk. Ennek jegyében elegánsan eltekintünk attól, hogy a Gundam elsősorban egy anime sorozat, és csak másodrészben videojáték (sőt: több tucatnyi videojáték), és bemutatjuk az embert, aki…..
IDDQD Pénteki játékanyu 2010.06.25 14:25:00
Most, hogy Stöki felhívta a figyelmem a tényre, miszerint ma péntek van, gyorsan teszek ide valamit, amin ti legalább annyira meglepődtök majd, mint én azon, hogy Stöki igazat beszélt. Lehet, hogy vírusvideó, vagy csak simán fake, de ha feltesszük egy pillanatra, hogy a videón…..
Kain6033 2010.06.25 22:42:44
@Hamlet: vagy ha leszeded jutubról, akkor meg aztán még internet sem kell hozzá és a haveroknak is megmutathatod :P
Mert még a vébédöntő előtt legyártatja valakivel, és elad belőle egymilliócsilliót, aztán kirúgja az egész fejlesztőcsapatot...
Kain6033 2010.06.18 10:26:37
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: szerintem meg szimplán idegesítő.
komolyan, elsőre még talán vicces volt, de hetekig így nyomni? degeneráltaknak vicces...
Bloodrayne, Dungeon Siege, Alone in the Dark – mindegyik remek játék volt a maga nemében, és milyen borzalmas filmek készültek belőlük. De miért Uwe Boll rendezte mindegyiket? És miért lőnek le annyi, játékból készült filmet még a forgatás előtt? A lenti folyamatábra…..
Kain6033 2010.06.12 23:57:56
@Udi86: a lényeg a lényeg: a legtöbb játékból készült filmben le sem kakilják a játék storyját, még csak meg sem próbálják a játékéhoz hasonlítani, mert minden producer meg író olyan okos, hogy ők majd megmutatják, hogy a szar max payne az milyen gagyi volt és majd írnak neki egy jobb storyt ők és akkor mindenkit boldoggá tesznek.

mondták páran, hogy a Postal jó Boll film, nos én csak azt láttam tőle, mert a postal 2 tetszett (megrökönyödés, köpködés) de ahhoz sem volt sehol se köze, az is biztos. sőt, annyira bele akarták abba is tenni a saját gondolataikat és humorukat az írók, hogy a postal fíling eltűnt belőle.
(a játék maga egyébként az egyszerűnek tűnő feladatok és azok ránk bízott megközelítési és teljesítési módjai miatt tetszett. kivárod a sorod a boltban, vagy kivégzel mindenkit? szó nélkül szerzel Gary Colemantől [R.I.P.] aláírást, vagy keresed a bajt? stb. és ne felejtsük el azokat az igen vicces helyzeteket, amikor az állatkertben megvadultak az elefántok, vagy amikor a fejlesztőstúdiót betámadták az erőszakos játékok ellen tüntetők... szerintem kreatív játék volt)
Kain6033 2010.06.12 23:59:33
@xstranger: Mila Kunis hmm? :)
Ma indulok Los Angelesbe, az E3-ra (és kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a vb első meccseit). Index anyám színeiben megyek, de szerintem valami fog ott csurranni-cseppenni az IDDQD-nak is, ha más nem, egy-két fénykép, a ’dexes riportokból kimaradt jelenetek, ilyesmik (viszont a…..
Kain6033 2010.06.12 23:23:16
@bajvanaradarral: oh yeah, annyira látszik a kommentedből, hogy hova tartozol... a te csoportodat úgy hívják, hogy "Nincs elég jó gépe" :D

a világon nem lenne akkora tégla (widemonitorfejű -_-), mint te, ha lenne a krájzisz meg a prototájp alá géped, és még hallomásból sem ismernéd ezen blog címét sem...

komolyan, IDDQD nevű pc-game-es blogon vered a nyálad arra, hogy te mennyire szeretsz jól kint lenni a géptől messze... szerinted valaki kíváncsi rád?

menj a fidesz nagygyűlésére mszp-t reklámozni.

"Szóval nem kell egyből mérges kiskutyaként nekem esni, aki érti érti, aki nem az meg úgy marad."

talán fogalmazni kéne megtanulni először és akkor mondhatnád, hogy ok nélkül esett kb. mindenki neked...de nem mondhatod. szia.
Újabb, játékhoz kapcsolódó erőszakos bulvárhírbe botlottunk, a sztori azonban igazolja, hogy aki játék miatt aljasul le, azzal egyébként sincs rendben valami. Hősünk ugyanis a 21 éves, virginiai Bruce Jamar Waltson, akit januárban egy haverjával együtt betörés miatt fogott el a…..
Kain6033 2010.06.03 18:30:11
@venszivar: egy macska sokak szemében többet ér, mint egy ember. az állatokkal ez a helyzet, nem tudnak hazudni, nem lopnak, nem csalnak, mivel ösztönös lények. a feka haverunk meg bizony egy szarzsák volt, bőrszíntől függetlenül ki kéne irtani az ilyen betörős/rablós barmokat. mondjuk ha most őt kivégeznék nyilvánosan és azt még a tévében is leadnák, akkor lehet, hogy kevesebb ilyen eset lenne a közeljövőben...
Kain6033 2010.06.03 23:33:43
@Limrasson: "Waltson erre dührohamot kapott, és egyszerűen falhoz csapta a macskát."

ez az amőba minek áll a csúcsán? te hol élsz? szivaros barátoddal együtt kapáljátok a retket a Holdon, vagy mi?
Ha szerinted az ilyen egysejtűek szintjén stagnáló buta parasztok bármi fölött is állnak, te nem vagy százas! Mi is lesz, ha a gyereked véletlenül elrúgja az ilyen patkány gyerekének a labdáját a játszótéren? Fejbe dobja egy téglával?
Javasolnék egy kis szocializálódást, az ilyen begyepesedett gyökerekből már így is túl sok van.
u.i.: a büdös életben nem volt még állatod, de ne is legyen! nem neked való, te a tamagocsival is csak szenvednél!
Vannak olyan megalázó helyzetek multiplayer játékokban, amikért az ember legszívesebben a való életben vette revansot; azt hiszem, mind találkoztunk már ilyenekkel. Persze ezek a helyzetek az esetek 99,99 százalékában pont azon a szinten maradnak, mint amikor az ember úgy gondolja,…..
Kain6033 2010.05.28 11:35:26
@Toalettduck: amíg nem veled, vagy egy rokonoddal/barátoddal/ismerősöddel esik meg, addig nem nagy szám, tényleg.
minimum 15 év letöltendő, állandó pszichológiai kezelés mellett és sok-sok magánzárka, hogy elgondolkodhasson a tettén.
és ha lehet, örök eltiltás a játékoktól.
Gátlástalan önreklám következik, jó ügy érdekében. Két hónapja írtunk a Kotaku játékos felméréséről, és a végén meglebegtettem, hogy az Indexen is lesz ilyesmi, felmérendő a hazai játékosok szokásait (még ha nem is reprezentatív módon), illetve azt, hogy mi változott a…..
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Jogi nyilatkozat: jelen poszt spekuláció, kizárólag a logikán alapszik, nem végeztem felmérést uszodák, fitnesz termek stb. parkolójában és öltözőjében, tekintettel arra, hogy kifejezetten taszít és ezért kerülöm az utóbbi helyeken egy szál pöcsben flangáló férfitársaim…..
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik fogják magukat, teljes magabiztossággal leülnek a metrón, fülükben fülhallgató, és vagy könyvet olvasnak, vagy csukott szemmel beletemetkeznek saját kis világukba. Évekig csak figyeltem, tanulmányoztam őket, majd a közelmúltban…..
Nem mintha a tévék és rádiók hírműsorai nem közölnének egyéb lényegtelen híreket, de ez talán az egyik legszembetűnőbb. Nem vagyok pénzügyi guru, de azt azért elhiszem, hogy az USA-ban valóban hírértéke van, hogy mi volt aznap a Wall Streeten. A közhely szerint a részvény…..
...meg úgy általában a cukrászdai torták, sütemények. A születésnapi rendezvények legmeghittebb pillanata, amikor a házigazda bevonul az égő gyertyával feldíszített tortával. A vendégek lélegzetüket visszafojtva várják, hogy a csodás édesség végre felvágásra kerüljön…..
Kain6033 2009.10.12 21:11:21
nah, ez érdekes felvetés:

1. Egyetértek, fos ízűek ezek a tradícionális cukrászdai cukor+vaj+valamilyen krém, vagy hab hülyeségek, én már régen nem eszem belőlük, pedig 10 éves koromig szerettem őket nagyon.
Ha el tudják adni, az jó, de ízre mindenképpen a kerülendő kategóriát képezik, nagy ritkán eszem egyet-egyet (évente talán?), de utána sokáig azt érzem, hogy még egy ebből és befosok.

2.Anno ezek voltak AZ édességek! ne felejtsük el, hogy ezek nem mai receptek! Ezek igen régi darabok, azokból az időkből, amikor még nem volt minden sarki kisbolt polca tele snickersel meg twixel meg mr. biggel, meg kutyafaszával amin karamella meg cukormáz csörög.
a minimális választék és az akkori idők ízlése hozta meg leginkább az örökségi sikerüket, ma már leginkább a felnőttek szeretik, akik gyerekkorukban ezeknek úgy örültek, mint mi ma egy Tobleronenak (vagy Mercinek vagy mittomén, mindenki azt rak oda, amit akar).
nem utolsó sorban pedig érdemes utánaolvasni, hogy miért is olyan híresek ezek a sütemények, csak így hirtelen a Dobos féle tortára kerestem rá:

"célja az volt, hogy olyan tortát készítsen, amely a kor kissé elmaradott hűtési technikái mellett is hosszú ideig fogyasztható és élvezhető marad."

tehát még csak nem is az ízre ügyelt első sorban, hanem speckó megoldást talált egy problémára.

azóta az alapanyagok választéka ugye bővült, a kellékek is, és millió édességgel kényeztethetjük magunkat kedvünkre.