Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaNóCsKa (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
MaNóCsKa (törölt) 2009.11.10 14:04:12
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Sajnos csak most kerültem gép elé mert nem voltam itthon, de hívott csigamami 15.25kor, h szivárog a víz. Hazament letusolni, elindultak a kórházba.írt sms-t 16.38kor, amiben az áll, h bundabugyiban ül, folyik a víz, várja az uhu-t, és h legyen szabad szoba. Kérdés, h Bende is…..
MaNóCsKa (törölt) 2009.10.25 18:22:34
Ma estere dvd este lett megbeszelve keresztapuval, de ...hm...hm... Meglätjuk lesz e belöle valami...Jöttünk, mentünk en meg elkezdtem kemenyedni, mint a barom .... most kicsit lefekszem, mert szedülök nagyon, meglätjuk a nyugi hatäsära elmulnak e vagy maradnak... :o)))))Nem…..
MaNóCsKa (törölt) 2009.10.24 21:06:56
Oke a 2 közelit felteszem nagyban is...