Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csicsi53

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetekben egymást érték Pestszentimrén a jól megérdemelt nyári pihenésükről hivatásukhoz visszatért piti bűnözők tevékenységéről szóló hírek, Alacskán és az Eke utcában gépkocsifeltörések szinesítették a kerületi kormánypárti vezetés közbiztonsági…..
csicsi53 2012.09.25 19:27:53
@kovi2: Nem igazán vagyok/voltam kibékülve ezzel a 0,3 számmal, ebből még mindig el lehet venni, és akár mínuszba is le lehet menni, tökre mint a bankoknál: lemegyek mínuszbaaaaaaa!
Tegnapi bejegyzésünkben még úgy tünt, hogy a Városgazda a ludas a hétvégi botrány miatt, mikor is a hajnalig tartó roma lagzin elég tetemes kár keletkezett a Bókay-kertben. Mára kiderült, hogy egy régi ismerős keze van újra a buliban. A hírek szerint a kerületi romák Lévai…..
csicsi53 2012.08.02 20:58:12
@Holabög Rém: Az a baj, hogy a két év alatt SOK VÍZ "FOLIK" LE A DUNÁN!
A Bors ma címlapon hozza a szökőév legismertebb magyar celebáldozatának tragédiáját: Stohl András egy napot kénytelen ráhúzni a büntetésére, mert ugye szökőév van, a büntetést meg nem napban, hanem hónapban kapta. A cikk felütése a börtönkesergők új generációját…..
csicsi53 2012.03.01 18:38:38
@ocsifiu: Nem az a baj, hogy drogozott, "normális körülmények" között ennek a köcsögnek ez lehetne a saját magánügye, AZ A BAJ, hogy SZTÁRT, ja és még áldozatot is CSINÁL belőle a média...
Bár nem mindenben értünk egyet Petrovai László képviselő úr megállapításaival (ez nem is baj), a lényeges kérdésekben szinte azonos álláspontot képviselünk. Itt jegyeznénk meg, hogy az önkormányzat hivatalos honlapja nem tartotta hírértékűnek a Malév…..
Tisztelt Polgármester úr!Vélelmezem, hogy az Ön előtt is ismert, hogy az Alacskai-lakótelep fenntartásával egész évben komoly problémák voltak, de legutolsó helyszíni bejárásom során olyan elfogadhatatlan jelenségekkel találkoztam, amik e levél megírására…..