Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Rug

34 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Mindenki Az utóbbi időben nagyon csendben voltunk. Rengeteg mindent terveztünk, rengeteg mindent ígértek nekünk és mi is nektek és ebből néhány nem is jött össze. Aztán később átgondolva rájöttünk hogy nem a még ki nem adott album hiánya, az eggyel kevesebb…..
Árnyak és TükrökÁrnyak és tükrökTengerbefúlás és képzelődésKépmás és sokan másokIzzás és hiányzásVágyak és TitkokLélegzetvisszafojtás        ...kihűlés            ...Elalvás   …..
The Rug AfterPiknik 2010.07.11 22:48:00
Köszönet a szervezőknek és a kutyákoknak, hogy pár óra erejéig zavarhattuk egy pár percre a csendet. Egyértelmű, hogy a legnagyobb dícséret most is Titeket illet meg! Reméljük, mindenki jól érezte magát, és, hogy lesz még sok-sok-sok ilyen alkalom. Várjuk…..
The Rug Eltűnünk, el a sínekkel 2010.07.07 23:32:00
Székesfehérvár, Székesfehérvár!Péntek. Július 9-ét irunkSzemélyvonat indul 12 óra 51 perckor valamelyik vágányról.A vasútállomás aulájában, a falióra alatt elhelyezett fiatalemberek ( Ádám és Bobek)fél órával az indulás előtt p*rospozsgás arccal várja a pontosan…..
The Rug VÁLTOZÁSHOCK 2010.07.04 11:05:00
Sziasztok!Sajnos rajtunk kivül álló okok miatt a koncert JÚLIUS 9én PÉNTEKEN kerül megrendezésre.A kijelölt napon a belépés 560 Ft.mindenkit sok szeretettel várunkReméljük így is el tudtok jönni.üdvözlettel a The Rug zenekar..
The Rug Koncert töri a csendet 2010.06.19 12:18:00
Hosszú hallgatás után ismét jelentkezünk. Az elmúlt 4 hónap alatt sok minden történt a zenekar életében, a lehetséges stúdiózáson keresztül a lehetséges fellépéseken át minden. Talán majd írunk ezekről is egy-egy posztot, de maradjunk egyelőre annyiban hogy kellően…..
Mindig is kíváncsi voltál rá?Válaszokat akarsz?Most lehull a lepel minden "sötét" és "piszkos" titokról!bárkitől bátran bármennyit bármiről!..
The Rug 2010.04.20 22:27:34
Kedves Mr.Jack,

Nagy örömünkre szolgál kérdése, nem csupán éles szeme miatt, hanem azért is, mert ön az egyetlen, aki kérdéseket tesz fel az együttesnek (ami ön felé hatalmas respektet, míg a többieknek „miaf***onvanmá” egzisztenciát kétségbevonó kérdést eredményez. Nah de most komolyan, Miaf****szomvanmá?!)

Visszatérve:

Bizonyára tudja az Eiffel-torony Párizs jelképe, amely tervezőjéről, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna.

Az 1880-as évek végére a világ számos építészét hajtotta a becsvágy, hogy egy monumentális, „ezer lábnál magasabb” tornyot építsenek, azonban számtalan technikai problémába ütköztek.
A sedani vereség és Elzász-Lotaringia elvesztése után az újjászületett, de még gyenge francia köztársaságnak az 1789. évi forradalom 100. évfordulóján valami nagyszabású, dicsőítő emlékműre volt szüksége. A torony építésének terve azonban heves ellenkezést is kiváltott. Már az első csákányvágást követően, 1887 januárjában megjelent a „művészek tiltakozása” az építmény ellen, amelyet jelentős személyiségek írtak alá: Charles Gounod, Charles Garnier, Victorien Sardou, Ifj. Alexandre Dumas, François Coppée,Sully Prudhomme, Leconte de Lisle, Guy de Maupassant, Huysmans… „Nem bízunk a nagy emberekben” – mondta erre állítólag Eiffel. A torony mindig is megosztotta a franciákat, sokan szeretik, de sokan kimondottan utálják.

Ez a torony jelképezi a zenekart,a kívülállóságunkat, a lázadást, amit mégse csörömpölő punk zenével, hanem művészi játékossággal kívánjuk elérni. A pilléreket, ahogy az acél darabok szép lassan alkotnak egy egészet, mint a hangok kiadják a dalt. Párizs a romantika, a szerelem, a művészet, a kutyaszaros rajna partja. Párizs nem csak a franciáké, párizs minden vérrel teli, dobbanó szívé. Párizs a miénk. És mi elhozzuk Párizst nektek. Elhozzuk az Eiffel-tornyot, a Mars-mezőt, a La Madeleine, a Notre-Dame-ot, a Louvret, a Jardin des Tuileries, a Diadalívet, csak halljátok meg a dalokat és üvöltsétek: Padlizsán
The Rug 2010.04.22 17:37:47
@Bobeck:

Kedves Bobek, a fórum hivatalos nyelve a magyar. Ha nem ütközik a magyar nyelv korlátaiba mondandód kifejezése, ha nem maga az idegen nyelv formai megjelenése a kommunikációd célja, vagy tartalmi szempontból nem rendelkezik konnotatív jelentéssel, kérlek a jövőben magyarul nyilváníts véleményt a fórumon. Ellenkező esetben moderálni fogunk.
Köszönettel: TheRug zenekar
The Rug Fészbuk teszt 2010.04.13 16:52:10
Ádám, Bobek, NyúlSrác, vagy a nemlétező Feri? Tudd meg most! Hívd a 1701-et és egy emeltdíjas sms-áráért (750Ft+ÁFA) elküldjük neked az igazságot. de inkább hagyjuk a fenébe az smsest és töltsétek ki fészbukon a tesztet, sokkal…..
J.A.Árva lettél hamar,Útszéli lelked ápol, s eltakar, eltakar!Emelt fővel vasmarokA szépség koldusa én vagyok, én vagyok,én vagyok, a szépség koldusa én vagyokMélykeserű barna bársonyNem én kiáltok, nem én kiáltok!Emelt fővel vasmarokA szépség koldusa én vagyok, én…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
The Rug Beszivárogtunk... 2010.02.23 20:47:00
Ádám kezei alatt napvilágot látott a zenekar "facebook" (etjsd:féjszbuk) manifesztációja,ahol kedvetekre fickálhattok az üzenőfalra, gazdát cserélhet megannyi sziveteknek kedves, vagy éppen kompromittáló fotó vagy videó, és még sok más mókás :)Regisztráljatok bátran…..
The Rug Zzzzsongás! 2010.02.23 22:47:00
Tombolnak a hormonok. Harapni lehet a tavaszt.S FEBRUÁR 26-ÁN, PÉNTEK ESTE 17:30-TÓL, A  TÓPARTONelszabadul:.. a padlizsán... kurva világgal hálunk...Mesélünk egyet Samunak...tintatustükörbe mártjuk... ésigytovább :)Szeretettel várunk mindenkit…..
DÜHÖNGŐ ~ padlizsándal  Padlizsán ajkaidbaharapokMeztelenek vagyunk,látni akarjuk a semmit!Érezni, ahogyátölel és a fülembe suttogja édes hangján:Te nem is létezel 'Testem hús, semmi másHasználj ki, használd elOlts el, tilts el, pusztíts el  ..
The Rug 2009.12.10 23:27:08
@martineee:

ha minden igaz, Bobek épp most posztolta ki..deeee, szeretnénk egy közönségtalálkozós therug összejövetelt (tudjuk, ilyen pölö a harminc ipszi-nek is van..) ahol megnézhetitek hogy hol próbálunk, zenélünk..csapunk zajt.
The Rug 2010.02.21 18:21:13
The Rug Tőletek: Nyusziének 2010.02.02 12:40:00
Új kategóra került a blogra: "Tőletek" néven - ami meglepő módon a közönségtől érkezett, alkotott és a mi szívünknek fontos tartalmat jelöli. Három kedves lány nyusziéneke. Zseniális.   ..
The Rug AfterGarázs 2010.02.01 16:46:00
Mindenkinek köszi hogy eljött és még nagyobb köszönet Ádámnak hogy megszervezte és bevállalta a járulékos következményeit egy ilyen vidám és barátságos összejövetelnek.Akinek van olyan képe amit szívesen megosztana, azt küldjétek a therugband kukac gmail pont com-ra (vagy…..
The Rug Garázslátogatás 2009.12.10 19:44:00
Kedves mindenki!Szeretnénk rendezni egy hivatalos garázslátogatást Ádáméknál, ezért szeretnénk ha mindenki válaszolna a blogbejegyzésben kommentelve, hogy tud-e jönni. Ehhez nem kell mást tennetek, minthogy pár adatot (max 4) megadtok magatokról névvel együtt (keresztnév is…..
The Rug 2010.01.11 20:36:07
@martineee: igazából már gondolkoztunk azon, hogy indítunk egy ismeretterjesztő rovatot, ahol sajátos módon adjuk át tudásunkat a feltörekvő ifjú nemzedéknek. Múltkor átnéztük a tulajdonneveket, most Ádám némi fizikát tanított, következőnek Bobek jön a biosszal.
The Rug Garázsbuli: január 30 2010.01.09 19:53:00
Hello Srácok-Lányok!A mai próba alkalmával (amellett, hogy készült egy új dal) megvitattuk az élet fontosabb kérdéseit, mint például mikor is legyen ez a garázsos móka. Osztottunk, szoroztunk, néhány akkordot hozzáadtunk és az jött ki, hogy január 30. (szombat) 16.00-kor…..
The Rug 2010.01.11 20:29:37
@martineee: Ahogy látom srácok nem válaszoltak, így megteszem én. Mivel nem tudok semmit, hogy ki kivel mit beszélt, meg hányszor, ezért csak az intuítiv megérzésekre hagyatkozom, ami kialakult a röpke 16 év ismertség alatt.
- nyugodtan hozz gitárt, mi is viszünk
- hely biztos nem lesz, mert már így is sokan vagyunk, de sok hülye ember kis lyukon is átfér alapon sok gitár is elfér
- kettő 15W johnson erősítő lesz a garázsban, meg a dob, meg mi (és természetesen a fűkasza)
- rémísztő, ahogy néhányotok átveszi Bobek szóhasználatát, de komolyan :)
The Rug 2010.01.25 18:42:53
@welőscsont: basszus lesz Alma koncert? :D
COSTA DEL SOLKiloptuk a színt az éjszakábólFekete fénnyel ujjaid közt játszolujjaid közt játszol, ujjaid közt játszolPorba hullt az idő rideg bilincseLelkeddel testedhez láncolszLelkeddel testedhez láncolsz, lelkeddel testedhez láncolszCosta del sol, costa del sol, costa del…..
The Rug Boldog Karácsonyt! 2009.12.22 17:50:00
Bár még vissza van 2 nap, de ettől függetlenül: Boldog Karácsonyt kíván a The Rug Zenekar! Szeretet, Kalács, Padlizsán!   és ne felejtsétek el gyerekek, aki rosszul viselkedik azért nem a krampusz jön el, hanem valami sokkal kegyetlenebb történik vele: a Mikulás…..
The Rug 2009.12.29 01:43:15
@Mr. Jack: ez durván WTF?! érzés :)
The Rug 2010.01.01 23:21:13
@katis a csutalin: Szia Kata! Jó, hogy ráklikkoltál.
A fotosopp barbár munka, kemény 3 perc eredménye (laptopon, touchpaddal..khm..) ez meg is látszik, pölö a sapkám levágott/megrágott tetején :)
A sztori röviden annyi, hogy terveztünk ilyen meglepi fotózást a blogra, közösen pózolunk mikulás cuccban és társai. De ahogy lenni szokott fortuna közbeszólt és a nagy hóban pécsen ragadtam, meghalt a kocsi. Így nem értem vissza szfvárra. Ergo odafotosoppoltam magam..akkor meg már hátteret is cseréltem, karácsonyi atmoszférát teremtve:)
The Rug Dalszöveg: Mese 2009.12.30 12:25:00
Ebben a mesében mi vagyunk szörnyek,Őnző, alantas lények,Kiknek élni, halni kell,Enni, aludni, inni kell,Sírni, nevetni kell,Vadul szeretkezni kell, vadul szeretkezni kell, vadul szeretkezni kell(impro...) ..
The Rug Sztor-no 2009.12.10 19:16:00
Sziasztok!Sajnálattal kell közölnünk, hogy a holnapi fellépést a szervezők visszamondták. A okát nem tennénk közzé, de bárkinek elmondjuk személyesen. Azért nem beszélünk erről, mert a zenekar elhatárolódik mindennemű faji, nemi, vallási, politikai hovatartozástól. Ezért…..
Van akinek a Mikulás diót, mogyorót, narancsot, csokit vagy két pár kötött zoknit hoz* , mi koncertlehetőséget kaptunk. Igazi utcazene hangulatban, Székesfehérváron, a fekvő katonánál (Hősök tere) Bobek és Ádám ismét zenél - dacolva a fagyhalállal.December 11. (péntek)…..
The Rug Üdvözlet 2009.12.06 17:13:00
Mindenkinek boldog Mikulást!! Egyetek sok mogyorót és étbevonós csokit,meg hallgassatok sok Rug band-it,a mandarinról se feledkezzetek,nomeg a sok szép emlékről, amit szerezhettünk nektek! Jövőre megint eljön a Mikulás...  P.Á...
Az első koncertről pár fotó:Ádám és a SÖR - koncert előttA precíz hangolási folyamatok tesztoszteront termelnekArgghh!"Árnyak és tükrök"  Bobek és Samu..
Valójában múltkor hazudtunk, az a bizonyos "első próba" előtt volt régebben egy másik is, csak ez még annyira sem rug, és még annyira sem teljes formáció volt, hogy kiment a fejemből. Ez volt a mínusz egyedik próba. Azért jól sikerült :)Ádám, mielőtt letépte volna a…..