Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magannyomozo

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
magannyomozo 2010.04.15 18:29:52
@Kék - Sárga = Itthon: Szegyeld magad! Hogy lehet ilyet irni? Mennyi erzes szorult beled eleted soran? Ki vagy te, mennyi kultura szorult beled, hogy ilyet irsz? En sem szeretem a ciganyokat, de azokat akik ertelmesek, kulturaltak, normalisan elnek mint mi a legtobben, semmi bajom nincs vele. Nagyon sajnalom akar ongyilkos lett, s plane, ha kiderul, hogy megoltek. Az ilyen primitiv emberektol mint te vagy, az Isten ovjon mindenkit.
magannyomozo 2010.04.15 18:33:58
@s.gábor: Te is csak egy hulye bunko vagy, sajnos van beloletek eleg kis orszagunkban! De nehogy neked is kotelet tegyenek a nyakadba egyszer, ezert vigyazz arra, mit kivansz masoknak. /Nem vagyok cigany, sot utalom oket, mert csak kihasznalnak minket. Tisztelet a kivetelnek!!!!/
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..
magannyomozo 2010.02.16 16:23:14
@mittudomka: Egyetertek. Ha a sztorit tenylegesen o irta le, egy nagyszaju, bekepzelt kis fruska irta. Ha a tanar viszont ezt mondta neki: "menjen ki a picsaba", akkor az sem normalis. Egy tanar ilyen nyelven nem beszelhet az iskolaban gyerekek elott. Mindenaron peldat kellene mutatnia. Engem is terrorizalt 2 tanar a gimnaziumban. Ilyen hangnemet nem tudtam volna megengedni soha magamnak egy tanarral szemben. Pedig kimondottan utaltak es ki akartak rugni. Szomoru, hogy a tanarok terrorizaljak a gyerekeket, visszaelnek a hatalmukkal. Aki ezt teszi, el kellene tavolitani az iskolabol. Persze a kolykokkel sem egyszeru. Lenezi a tanart, mert apuka kilora megveszi a pedagogust es azt mondja neki: mit beszel nekem, hogy tanuljak. Maga mire vitte a sok tanulassal? Apuka irni olvasni nem tud, de milliomos. Szoval nem egyszeru az elet.
magannyomozo 2010.02.16 16:26:59
@AzHofi: Ez igy van, engem is felhaborit, hogy meg le is irja: "baszogatott". Ez nem semmi.
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
magannyomozo 2010.02.12 16:39:51
@sas70: En pedig ugy gondolom, hogy mindenkinek vallalnia kell az ilyen undorito, masokat megbanto, megalazo beszolasokert. Igenis le kellett volna utni a Jozsit. Hogy jon ahhoz, hogy nokrol igy beszeljen? Amerikaban ezert meg be is viszik a rendorsegre es par ezer dollarert aztan kiengedik. Talan nem kellene bemosni neki, ha lenne forum ahova be lehetne szolni, mint pld. a rendorseg. De mit mondanak M.O.-on? Polgari peres eljaras, tessek a birosagra menni. :)) Ezert mi marad? Ossze vissza kellene torni a budos bunkot!
magannyomozo 2010.02.12 16:42:32
@j311: Te hiszed vagy sem, a beton nem kurvazza, nem alazza a noket. Ilyen egyszeru.
Burzsuj Így síel egy burzsuj! 2010.01.30 13:00:00
Egy vérbeli burzsuj természetesen elutazik valami síparadicsomba télen, még akkor is, ha utál, vagy nem tud síelni. Az ugyanis éppen elég pihentető tud lenni, ha beidomít egy szállodai alkalmazottat, hogy fejbiccentésre whiskyt hozzon neki a medencébe. A szükséges kellékek azonban…..
magannyomozo 2010.01.31 00:11:28
@Kerti Öröm: Nos ha valakinek van pofaja ilyen gyemant es egyeb kristalyokkal kivert silecet felhuzni a labara, annak en azt kivanom, hogy torje ki a kezet-labat. Nem vagyok irigy, mondhatom bejartam a vilagot, talalkoztam sok milliomossal, de egyik sem volt ilyen kocsog, sznob. Mire jo ez a rongyrazas? Nos ez az igazi sznobsag! Aztan ha lat egy ehes kutyat vagy macskat belerug, minthogy megetesse vagy befogadja. Szamomra az ember nem attol ember, hogy mennyi vagyona van, penze van, milyen autoban feszul. Annyival tavozunk a Foldrol amennyivel jottunk. Semmivel. Akarmennyi penzunk van, de ha nem segitunk masoknak, akkor szerintem csak semmik vagyunk. S lehet razni a rongyot egyeseknek. Pedig en nem vagyok irigy ember, csak az ilyen hulye sznobokon felhuzom magam.
Azt már megszokhattuk, hogy az ateisták és a hívők óriásplakátokon vívnak vallásháborút egymással, különféle botrányosnak szánt, de többnyire csak unalmas reklámokkal. Olyannyira bevett dolog ez, hogy még itthon is volt rá példa, pedig mi nem számítunk éppen pionírnak a…..
magannyomozo 2010.01.29 23:34:23
@killersalmons: Ha mar elkezdted felsorolni a partokat, /nem tudom miert kell itt politizalni?/ akkor miert hagytad ki az MSZP-t, az MDF-et, az SZDSZ-t? S nem tartom egyiket sem hulyenek. Jol tudnak lopni, csalni, hazudni. Dagad a penztarcajuk, megkarositva minket, magyarokat, adofizetoket. Hogy van van nincs Isten, hat talan ki kellene nyomozni... :))
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
magannyomozo 2010.01.05 17:32:49
@laccc: Anyadat is beleerted a novereddel, esetleg a lanyoddal egyutt? Te budos paraszt!
magannyomozo 2010.01.05 17:33:59
@hapsychotic: Te nos vagy? Van olyan no aki teged elvisel?
magannyomozo 2010.01.05 17:42:16
@A sivatag démona: Te is gondolom az anyaddal egyutt es a felesegeddel, lanyoddal beleertve mondod: "minden no kurva". Te intelligencia hianyos, sotet lelku, kitenyesztett paraszt vagy. Mivel minden no kurva szerinted, akkor gondolom a szomszed tehenet hasznalad szexre. Ilyen paraszttal nem hiszem, hogy barki is lefekszik. Ugyanez vonatkozik a "HAPSYCHOTIC"-ra. O is ugyanezt irta. Szomoru, hogy a 21. szazadban hazankban ilyen szellemi fogyatekosok leteznek. Persze mit szoljak az allatkinzokrol, a pedofilokrol, a gyerekverokrol. Vajon melyik csoportba tartoztok?
addict Fuck 2009! 2009.12.31 13:40:00
Velem együtt sokan vannak, akiknek ez az év nem a legjobban sült el, és akkor még finom voltam és nőies. Bár történtek velem jó dolgok is, bizonyos szempontból ez volt életem legrosszabb éve, így boldogan veszek tőle búcsút, és bízom benne, hogy 2010 több szerencsét hoz majd.…..
Hasonló címmel sok helyen találkozhattunk a karácsonyi vásárlási őrület kezdetén megnyitott budai pláza kapcsán, de Xaba története nem erről szól, hanem az Örs Vezér terén lévő bútoráruház mélygarázsáról. Itt nem a szellőztető rendszer volt a rossz az ünnep előtti…..
magannyomozo 2009.12.30 15:07:53
@Matko Destanov: Igazad van. Ez igy van.
magannyomozo 2009.12.30 15:08:45
@Dövan: hulye :))
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
magannyomozo 2009.12.30 00:26:18
@sahid: Te aztan nagyon intelligens egy emberke lehetsz, az elet veled fantasztikus lehet. Habzik a szad, pedig nincs ertelme. Boldogabb Ujevet!
magannyomozo 2009.12.30 00:28:40
@nokedli99: Ennek nagyon tudok orulni, pedig nem vagyok rosszakaro. De vannak emberek, akik erobol vezetnek. Senki es semmi nem erdekli oket. Elutik a zebran babakocsit tolo anyukat, az oreget, a biciklist, barkit. Mert ezek "vezetnek". Inkabb szamarra ulne..
magannyomozo 2009.12.30 00:34:22
@öregmogyi: Igy van, neha el kell nezni a masik felhaborodasat. Vegulis nem teglaval vagy kovel dobta meg.
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
magannyomozo 2009.12.26 16:19:47
@prérikutya: Sajnos ez mindig attol fugg, hogy hol laksz. Pld. New Yorkban lakom es soha nem zarjuk a hazat. Sokszor meg az autot sem. Miert? Mert nem kell felni, nincsenek olyan emberek akik erre vadasznak. Persze ezt sem lehet mindenhol csinalni. Magyarorszagon ahol lakom, szinten sokszor elofordult, hogy az ajtot nem zartuk be kulccsal es az auto is nyitva maradt. Kerites pedig nincs, amerikai tipusu haz, elol nincs kerites.
Egyre közeledik a karácsony, néha szállingózik a hó, béke van és nyugalom. Balage számára ez addig volt így, amíg egy sietős taxis el nem kezdett rá szirénázni (nem is tudom, mennyire szabályos ez is önmagában), majd látványosan fotózgatott a telefonjával, biztos a családi…..
magannyomozo 2009.12.19 01:55:54
@Marcellusca: Egyetertek! A taxis az egy kulon allatfaj. Olyanok mint a csotany. Oh tisztelet a kivetelnek, azert van koztuk rendes is, kb. a 1o%.
Van, aki - nyilvánvalóan környezetvédelmi okokból - nem szeret fékezni, Dinyus autójába is egy ilyen autós szállt bele majdnem, mert ő úgy gondolta, hogy nem volt az a piros még olyan piros és mindketten átfértek volna lendületből. Mondom én, hogy veszélyes dolog megállni csak…..
magannyomozo 2009.11.13 00:48:19
@dinyus: Ezzel mit akartal mondani? Ekkora marhasagot! Tehat, akkor ez nem igaz, mert szerinted nincs is ott akkor forgalom. Tehat ez egy 3. tipusu talalkozas lehetett. Mert te ott voltal okostojas.
magannyomozo 2009.11.13 00:50:34
@Dövan: Hol van a helyesirasi szotarad? Legkozelebb: hulye, igy helyes.
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..