Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rodeokimba

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma eljött a napja és megkóstoltuk az almát.Rengeteget olvastam előtte minden fele.Amik és amik között gondolkodtam, kerestem, hallottam, olvastam.Mai álláspont. A piciknek a hozzátáplálást 5 és 7 hónapos kora között a legjobb megkezdeni. 6 hónapos korától már vörös…..
Ahogy telt múlt az idő, ahogy egyre inkább magába szippantott ez a színes, szélesvásznú örvény, annál inkább éreztem, hogy megszabadulni az iratoktól – hát kurva nagy ostobaság volt a részemről. Az amúgy is szűk lehetőségek most még inkább megritkultak, számuk –…..
2009.11.11-én 13:30-kor megszületett kislányunk Orchidea. 3300g-al és 52 cm-el, természetes úton, 2 óra alatt:) Ma már itthon vagyunk. És csak Őt imádjuk álló nap:)A szülés története később.....
rodeokimba 2009.11.15 18:29:01
... döcögve kacag!!! :o)))))))))))))))))MEG KELL ZABÁLNI!!!!!!!!!!!! :o))))..
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
rodeokimba 2009.11.09 17:23:35
A kis teste még mindig hordozza ... ... alkalmazkodni a változó hőmérsékletnek, hogy a környezetben. A termo-szabályozás működik a babák nem szolgáltatott olyan jól, mint a felnőtteknél - részben azért, mert az áramkör továbbra is teljes mértékben foglalt, minden szerve…..
BABÁZUNK Újra itthon… 2009.11.03 14:07:00
Úgy döntöttek az okosok, hogy még maradjunk egy darabig egyben… Fél 11 körül értünk a kórházba. A szülésznő telefonált, hogy végeztem-e már, mire mondtam neki, hogy még csak most várok a liftre. Igazán figyelmes tőle, hogy nem felejtett el érdeklődni. Az orvos kicsit…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
rodeokimba 2009.10.26 17:43:41
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
rodeokimba 2009.10.26 17:10:17
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..
Sajnos csak most kerültem gép elé mert nem voltam itthon, de hívott csigamami 15.25kor, h szivárog a víz. Hazament letusolni, elindultak a kórházba.írt sms-t 16.38kor, amiben az áll, h bundabugyiban ül, folyik a víz, várja az uhu-t, és h legyen szabad szoba. Kérdés, h Bende is…..
rodeokimba 2009.10.25 17:44:30
Haho, gyors bejegyzes! Ejszaka annyira rendezödtek a fäjäsok, hogy oränkent keltem egy nagyobbra. Reggel 8:18-kor volt az elsö, ami tenyleg fäjt is. Azota olyan feloräs es 20 perces periodusokban jönnek. Nem mulnak.Remelem ez nem fog napokig tartani, mert azert jajj...hogy is fogalmazott…..
rodeokimba 2009.10.25 12:50:43
Nagyon fini lett! Annak ellenere, hogy a teszta nem tudta, hogy kelt teszta es nem akart megkelni, tök szepen feljött a gigantikus kuglof formäban es szep is lett. :o)Köszi Cezär Imädo!!!!Csinältam kepet rola, ma mär nincs kedvem, de holnap majd mielött megyünk szülni ;o) feldobom…..
rodeokimba 2009.10.23 10:59:20
@Csigamami: Drága Csigamami, szerintem a kuglófos képekre gondolt:)
Cezärimädo receptje utän :o)Remelem fini lesz. Ugyan nyilvän ha en sütök, miert is menne olyan normälisan????Egyreszt nincs kenyersütö gepem, amibe ki tudnäm keleszteni, ahogy a recept irja, igy csak amolyan halando modjära kelesztek. Itten Nemetorszägban az egy före juto elesztö…..
Csalodäst kell okozzak, mivel ma ejjel jobban tudtam aludni, mint elözö ejjel, ezert eddig ezt tettem :o) Beo sms-e ebresztett :o)Edesek vagytok, hogy ennyire izgultok. Itt meg lesz valami. Ugyanis fäjäsok vannak, csak nekem meg mindig baromi rendszertelenek. Hol fäj, hol csak kemenyedik, hol…..
rodeokimba 2009.10.21 15:34:11
@beo: szia. a német számára írsz, vagy a magyarra?:)
Rendszertelenül, de ha fäj, akkor nagyon... Konkretan akkor hänynom kell. Räadäsul alapbol szarul vagyok egesz nap. Ha fäj, ugy erzem, hogy derekbol szakadok...Nykdugot elhagytam, csak nem vettem eszre... :o) De jo lenne, ha a szüles sem tünne fel...22:01En eddig kädban tespedtem. Nem…..
rodeokimba 2009.10.21 08:11:31